Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Dárek pro třídního

Od: demmi* odpovědí: 7 změna:

Dobrý večer,

nenapadá někoho z vás nějaký vhodný dárek pro třídního učitele?
Mě napadl akorát hrnek, nebo flaška, ale ta druhá možnost je asi risk o 2 z chování...

Předem děkuji za jakýkoliv tip.

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

lidus*
hodnocení

3x

Pokud jsem učila dostala jsem maximálně kytku nebo výpěstky ze zahrádky. Nevím proč bych měla dávat učitelům dary, je to práce jako každá jiná a myslím, že není placená zas tak málo jak se povídá.Jen si prosím vemte, že jako učitel dostanete např. 10 nějakých hrnků nebo jiných zcela nepotřebných věcí -co s nimi budete dělat? Kytička určitě postačí a potěší a já měla ráda, když se studenti domluvili a zakoupili kytku společnou.

hodnocení

2x

Když jsem učila, dostávala jsem spoustu takových "roztomilých" věciček. Jako třeba sloníky, kočičky, hrníčky a tak. Nebýt to darováno s takovou láskou, tak bych se z toho zvencla. Měla jsem obrovskou krabici a když jsem šla do důchodu, tak jsem to všecko vzala do školky a podělila celou školku *smich* Ale jednou jsem dostala 2 veliké knihy reprodukce a životopis Renoira a Gauguina. Ty mám dodnes a chystám se je rozřezat a postupně dávat do klip rámu. *jasne* Také mi udělaly velkou radost křišťálové sklenice na wisky. Jednoduché, bez brusu, jen nádherné tvarem a materiálem. Dodnes je miluji a používám je. *vtip*

fidonet*
hodnocení

1x

dárek má potěšit a hlavně dát najevo, že na něj myslíte, i když vás celý rok držel zkrátka. To jestli dostane dárek za 500 nebo za 5000 na tom nic nezmění. Vyberte po dvacetikoruně a zajděte společně do města ( kolektiv nebo jedinec ). Navštivte obchod s žertovnými předměty nebo dárkové balení. ANo darkové balení je fajn. Balík s kavou, čokoládou, čajem, oříškami, oplatek, malá lahvilka, rumové bombony, ozdobná prupiska ... potěší a neurazí ...

8976*
hodnocení

0x

proč - rozmáhají se idiotské zbohatlické dary jako zlaté náramky a prsteny kde děcka vybírají po 500,- jako normální dárek bych volil kytku - ženské, chlapovi asi ten hrnek s nějakou oplzlostí, nebo za dva tři či více žáků darebáků asi láhev na nervy, ten kdo pije je podezřelý, ten kdo nepije dvojnásob...poněkud neetické by to bylo léčenému alkoholikovi - pokud je normální tak proč ne...nejlépe domácí bez bílé hole...

alf*
hodnocení

0x

proč dvojka, za dárek. Možností mraky, jaké zájmy, věk, povaha? co poukázka na nákup, sám si vybere. Nebo něco stvořit.

dobraduse
hodnocení

0x

Já se přimlouvám za tu lahvinku. Já chodím na gyml a dostali jsme vysvědčení už dnes. Máme za třídního mladého učitele a nebyl s tím problém. Akorát ji musíte slušně zabalit a žádná 2 z chování nehrozí.*hej*

saw*

Ještě na střední jsme se složili celá třída, a koupili jsme profesorce týdenní pobyt v pivních lázních.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]