Nejste přihlášen/a.
Dobrý večer,
nenapadá někoho z vás nějaký vhodný dárek pro třídního učitele?
Mě napadl akorát hrnek, nebo flaška, ale ta druhá možnost je asi risk o 2 z chování...
Předem děkuji za jakýkoliv tip.
Pokud jsem učila dostala jsem maximálně kytku nebo výpěstky ze zahrádky. Nevím proč bych měla dávat učitelům dary, je to práce jako každá jiná a myslím, že není placená zas tak málo jak se povídá.Jen si prosím vemte, že jako učitel dostanete např. 10 nějakých hrnků nebo jiných zcela nepotřebných věcí -co s nimi budete dělat? Kytička určitě postačí a potěší a já měla ráda, když se studenti domluvili a zakoupili kytku společnou.
Když jsem učila, dostávala jsem spoustu takových "roztomilých" věciček. Jako třeba sloníky, kočičky, hrníčky a tak. Nebýt to darováno s takovou láskou, tak bych se z toho zvencla. Měla jsem obrovskou krabici a když jsem šla do důchodu, tak jsem to všecko vzala do školky a podělila celou školku Ale jednou jsem dostala 2 veliké knihy reprodukce a životopis Renoira a Gauguina. Ty mám dodnes a chystám se je rozřezat a postupně dávat do klip rámu.
Také mi udělaly velkou radost křišťálové sklenice na wisky. Jednoduché, bez brusu, jen nádherné tvarem a materiálem. Dodnes je miluji a používám je.
dárek má potěšit a hlavně dát najevo, že na něj myslíte, i když vás celý rok držel zkrátka. To jestli dostane dárek za 500 nebo za 5000 na tom nic nezmění. Vyberte po dvacetikoruně a zajděte společně do města ( kolektiv nebo jedinec ). Navštivte obchod s žertovnými předměty nebo dárkové balení. ANo darkové balení je fajn. Balík s kavou, čokoládou, čajem, oříškami, oplatek, malá lahvilka, rumové bombony, ozdobná prupiska ... potěší a neurazí ...
proč - rozmáhají se idiotské zbohatlické dary jako zlaté náramky a prsteny kde děcka vybírají po 500,- jako normální dárek bych volil kytku - ženské, chlapovi asi ten hrnek s nějakou oplzlostí, nebo za dva tři či více žáků darebáků asi láhev na nervy, ten kdo pije je podezřelý, ten kdo nepije dvojnásob...poněkud neetické by to bylo léčenému alkoholikovi - pokud je normální tak proč ne...nejlépe domácí bez bílé hole...
Já se přimlouvám za tu lahvinku. Já chodím na gyml a dostali jsme vysvědčení už dnes. Máme za třídního mladého učitele a nebyl s tím problém. Akorát ji musíte slušně zabalit a žádná 2 z chování nehrozí.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.