Dobrý den,jak bych musela napsat slohovku, abych neodmaturovala? Psala jsem úřední dopis a mám strašný strach, že neprojdu. Napsala jsem tam vše co má úřední dopis obsahovat (adresy, datum, předmět...) s gramatikou většinou problém nemám, ale mám strach, že jsem nesplnila rozsah (popsala jsem 2 malé stránky od cermatu, když nepočítám adresy- mám velké písmo). Také se mi tam dost opakuje "by". Nevíte jak se to hodnotí? Děkuji za odpověď
Bez toho, že bych si mohl tvou slohovku přečíst, se neumím vyjádřit. A pokud se ti někdo na základě tvých informací konkrétně vyjádří, nevěř mu. Nejde to.
alteo
Jak píše satam, nejde to tvrdit jistě, ale z vlastní zkušenosti mohu říct, že pokud výtvor +/- splňuje zadání a není to katastrofa ani v jiném ohledu, nejspíš projdeš..
Take jsem psala uredni dopis a pokud si splnila vsechny body co tam byli a ty adresy a psali si opravdu dopis ne jiny slohovy utvar, tak by stim problem nebyl. Nula bodu se dává za rozsah mene nez 200 slov a za nedodrzeni zadani (misto dopisu bys psala uvahu) Take jsem popsala 2 strany a docela jsem se divila, ze tolik. Jinak 250 slov je orientacne 25-30 radku. Jedna ta strana ma vice.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.