Dobry den dostali jsme za ukol na kreslit pohledy teles ze zhora ze spoda z leva z prava ze predu a ze zadu ale u tohohle telesa si vubec nevim rady dekuji za pomoc
Je zbytečny abys sem dával obrázky, o kterých tušíš že nejsou správně.
Kromě toho máš narýsovat všechny pohledy.
Takže použij měřítko na pravítku a rýsuj podle kót v zadání.
A nejjednodušší máš, když překreslíš podle zadání všechny čáry, které máš při pohledu na zadání nejblíže k očím. Pouze ten konec kde je otvor průměr 20mm a rádius R15 bude vypadat jinak. A tím budeš mít jeden pohled a podle něho zkus potom aspoň pár dalších.
Podle mne /laika/ to bude zepředu jenom obdélník 30x18 a na něm 6 čísel odshora čára, znázorňující ten zub /výběžek/. Z boku to bude taky obdélník 69x12, který bude mít uprostřed nahoře 18 čísel od pravého kraje zub 20x6. Ty oblouky se do pohledu zepředu a zboku nepromítnou..
co mam nsrysovst dal doplněno 08.04.19 21:00: nrysoval jsem dva obdelniky jak mi poradil uzivstel liska
liska5
Tak na tom malém narýsuj čáru, která znamená ten výběžek. Ten větší není jednoduchý obdélník, vždyť má nahoře zub. Vypadá trochu jako autíčko. Přečti si znova, vždyť jsem Ti to už napsala...
liska5
Ve které jsi třídě, že se nesnažíš sám myslet?
kusodan*
v prvaku na ucnaku technickou dokumentaci mame 1 v tydnu
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.