Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Co si myslíte o takové kamarádce?

Od: terezzaa odpovědí: 7 změna:
Ahoj,
už dlouho se trápím s tímto problémem a chtěla bych slyšet Váš názor na něj.
Ve škole jsem seděla podle zasedacího pořádku se svoji kamarádkou a všechno bylo super, ale přišla jedna nová spolužačka,která si s ní začala kamarádit a mě moc nemusela.Posadili ji vedle holky,která do školy nechodí a proto ta nová spolužačka seděla sama. Mojí kamarádku jednou napadl nápad,že by si k ní sedla na jednu hodinu..Dopadlo to tak,že ke mně ani nepřišla a začala si sedět s tou novou..Docela mě to mrzí,protože jsem s ní seděla dva roky a najednou mi oznamuje,že by si s ní chtěla sednout podle zasedacího pořádku, aby ji na nějakých hodinách neříkali ,,Ty tam nemáš sedět.Sedni si nás svoje místo" Jsem smutná a ještě víc mě štve to,že před ní sedí kluk který se jí líbí,takže ji už nevrátím za nic.Ano,už jsem se s tím smířila,ale nechápu tu její logiku,protože když chce pomoc tak píše mně ☹ a hodně dalších příkladů..
P.S :Vlastně to je nová spolužačka,ale chodí už s námi rok do třídy.Jen jsem to chtěla víc ujasnit.

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

4x

Kamarádi přicházejí a odcházejí. Ti, co opravdu vydrží, je málo.

hodnocení

3x

Kdo z nás někdy nepřestal s někým kamarádit? Všichni jsme někdy s někým přestali kamarádit a začali kamarádit s někým jiným. Ale když jsme v roli toho opuštěného, tak je to jiné, přitom jsme snad všichni byli v roli toho, kdo opouští. To, že o pomoc píše Vám, znamená jen to, že to přátelství ještě nevyhaslo úplně a snad jí jednou dojde, že ve Vás má víc než v jiných. Jen se nenechte využívat ;)

samosato*
hodnocení

2x

Běžná věc. Nech to být, tak to na světě chodí.

hodnocení

2x

Ahoj. To nebyla a není kamarádka. Kamarádi se k sobě chovají jinak!

cyklopoutnik*
hodnocení

2x

Žárlivost není pěkná vlastnost, zdevastovala už nejedno manželství ale taky nejedno kamarádství.

ktl
hodnocení

2x

Jenom jsi poznala, že nemáš upřímnou kamarádku.

terezzaa
hodnocení

Ahoj,děkuji všem za vaše odpovědi.Ano,žárlivost taky mám,proč ona,která se s ní jen směje a ne já.
Ještě jednou děkuji.Už to nebudu brát tak k srdci.Je to její volba.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]