Ahoj, už dlouho se trápím s tímto problémem a chtěla bych slyšet Váš názor na něj. Ve škole jsem seděla podle zasedacího pořádku se svoji kamarádkou a všechno bylo super, ale přišla jedna nová spolužačka,která si s ní začala kamarádit a mě moc nemusela.Posadili ji vedle holky,která do školy nechodí a proto ta nová spolužačka seděla sama. Mojí kamarádku jednou napadl nápad,že by si k ní sedla na jednu hodinu..Dopadlo to tak,že ke mně ani nepřišla a začala si sedět s tou novou..Docela mě to mrzí,protože jsem s ní seděla dva roky a najednou mi oznamuje,že by si s ní chtěla sednout podle zasedacího pořádku, aby ji na nějakých hodinách neříkali ,,Ty tam nemáš sedět.Sedni si nás svoje místo" Jsem smutná a ještě víc mě štve to,že před ní sedí kluk který se jí líbí,takže ji už nevrátím za nic.Ano,už jsem se s tím smířila,ale nechápu tu její logiku,protože když chce pomoc tak píše mně ☹ a hodně dalších příkladů.. P.S :Vlastně to je nová spolužačka,ale chodí už s námi rok do třídy.Jen jsem to chtěla víc ujasnit.
Kdo z nás někdy nepřestal s někým kamarádit? Všichni jsme někdy s někým přestali kamarádit a začali kamarádit s někým jiným. Ale když jsme v roli toho opuštěného, tak je to jiné, přitom jsme snad všichni byli v roli toho, kdo opouští. To, že o pomoc píše Vám, znamená jen to, že to přátelství ještě nevyhaslo úplně a snad jí jednou dojde, že ve Vás má víc než v jiných. Jen se nenechte využívat
Ahoj,děkuji všem za vaše odpovědi.Ano,žárlivost taky mám,proč ona,která se s ní jen směje a ne já. Ještě jednou děkuji.Už to nebudu brát tak k srdci.Je to její volba.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.