Nejste přihlášen/a.
Dost škol nabízí pro rodiče on-line klasifikace?
Může sem někdo hodit nějaký screenshot jak to vypadá v praxi? Samozřejmě jméno začernit a známky přepsat v grafickém editoru, pokud se někdo za to "stydíte".
Co to všechno umí ty on-line klasifikace?
Kdo vše má do toho přístup?
Jak školy sdělují rodičům hesla? Lze heslo změnit? Co když potomek změní heslo,aby se tam rodič nedostal?Jak nově podvádí žáci rodiče se známkami?
Tak screenshot je u nás asi zbytečný. Na obrazovce vidím nabídku - prospěch - docházka - výchovné opatření - rozvrh hodin
Pokud si rozkliknu prospěch, má názvy předmětů se známkami. Např.
IVT 5,2,3,1,4,1
Děj 3,3,2,2
Aj 5,4,3,2
pak si můžu kliknout na předmět, který mě zajímá a u známek je napsáno, za co byly a jaká je jejich důležitost. Např. 1 ze sešitu má důležitost 1, seminární práce má důležitost 8.
Přístup má rodič a žák pod jedním uděleným heslem. Alespoň u nás to tak je. Heslo se nezmění, je uděleno správcem sítě. Podvod nejde.
¨známky jsou tak jak píše Marenka...
heslo dostali ve škole na mini-papírku - jedno pro rodiče, jedno pro žáka... Heslo změnit lze - ale když mám svůj přístup, tak je mi to jedno...
Malý problém vidím pouze v tom, že ne každý učitel známky doplňuje každý den nebo týden... někteří prakticky vůbec.
Rozhodně je to lepší než žákajda nebo učňovka... my na SŠ neměli vůbec nic, nevím jak je to teď... uvídíme v září...
Jo tak to je i u nás. Chybí nám tam asi 4 předměty, mezi nimi matematika, což je maturitní předmět.
U těch co tam jsou se mi občas stane, že po delší době ticha najednou vidím... nových známek 10
Má to i své plus, když dcera dostane z něčeho pětku, stihne si jí opravit dřív, než se o ní dozvíme. Pak se míň nadává, když vidím 5, 3, 1, 1
než kdybych viděla jenom 5
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.