Nejste přihlášen/a.
Četl jsem jejich internetové stránky a vykazuje to hodně známek nedůvěrného pochybného jednání. Četl jsem i jejich obchodní podmínky a NEŠEL BYCH DO TOHO .
VŮBEC TO NA MĚ NEPŮSOBÍ SERIÓZNÍM DOJMEM !
Můžeš poslat odkaz na článek, co ji poslala mamka?
Jestli se chceš naučit německy, tak mobil se sluchátky máš, Wi-Fi máš taky, tak zamiř na Deutsche Welle a Youtube .
Viel Erfolg!
Zajímavé je, že mladí stráví půl dne s peckama v uších, ale málokoho z nich napadne poslouchat streamy německých (rakouských, švýcarských) rozhlasových stanic pro mladé. 64kbps stream by měl být něco kolem 35MB/hodinu poslechu. Jestli nemáte na mobilu levná data, tak poslouchat jen když jste na Wi-Fi nebo si před odchodem z Wi-Fi oblasti (doma ráno nebo večer) stáhnout zajímavé podcasty nebo záznamy už odvysílaných pořadů a poslouchat je zdarma bez nutnosti být online, třeba i cestou do/z školy.
Ještě bych chtěl upozornit na " pomalou němčinu" (zpomalené tempo řeči). Hlavně zprávy na DW a ty podcasty na SlowGerman (viz odkaz).
Dále existuje jednoduchá němčina Leichte Sprache s omezenou slovní zásobou ( Was is Leichte Sp/...). Dají se najít různé zdroje textů, např. zprávy veřejných rozhlasů MDR a WDR a pochopitelně jiné.
Niki,
proč by sis tu knihu přála? Neexistuje žádná metoda, která by "obešla"dobu potřebnou pro výuku. Aby ses naučila německy na komunikační úrovni, jsou potřeba roky, nikoliv dny nebo měsíce.
Výjimkou je dlouhodobý pobyt v zahraničí s každodenním celodenním používáním jazyka. Ale ani člověk, který bude v cizí zemi žít řadu let, se nedostane na úroveň rodilého mluvčího.
Tzn., že nabídka "snadného naučení se cizího jazyka za pár dnů"je podvod.
Ke zdokonalení použij Deutsche Welle (mám pocit, že jsem tu odkaz před svou první odpovědí viděla) a weby zaměřené na výuku němčiny jako cizího jazyka. Stačí si do Google zadat "Deutsch als Fremdsprache"(včetně uvozovek).
Původně jsem zapomněla odpovědět na otázku, proč se ta kniha neprodává v obchodech. > Domnívám se, z důvodu, že by si knihu po jejím prolistování nikdo nekoupil. (Totéž platí pro různé prostředky na zhubnutí, zlepšení sluchu, apod.)
za mne také podvod.
Doporučuji zkusit Duolingo. (spíš jen na slovíčka)
Je to zadarmo. Na výuku je lepší PC a na telefonu zas procvičování, třeba při čekání/cestování.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.