Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Matematika+, co se stane když se nedostavím

Od: xyz* odpovědí: 1 změna:

Ahoj,

přihlásila jsem se k výběrové maturitní zkoušce Matematika+ kvůli plusovým bodům na výšku a nakonec se tam nehlásím tudíž je mi zkouška k ničemu. Známka z této zkoušky se nepíše na maturitní vysvědčení a nedělají se na ni opravky. Stane se něco když se tam nedostavím? Myslím že se z ní už nelze odhlásit a zjistila jsem, že je na mě docela těžká a už tak mám dost starostí s ostatními předměty. Máte s tím někdo zkušenost nebo víte zda to není velký problém? Nebo se tam mám dostavit a nějak to tam odklepat a napsát to třeba na pětku, čtyřku?

Děkuju :)

1 odpověď na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Dostav se tam. Stejně asi děláš maturitu i z jiných matematik, tak naučená budeš, jestli ne, tak se to stejně nedoučíš. Stačí si projít pár testů z minulých let, to dáš za den.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Otázky na téma maturitní vysvědčení

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]