Nejste přihlášen/a.
Těžko se to popisuje slovy. Obě mají dráždivý zápach, ale ta mravenčí je ostřejší, má bod varu asi jako voda. Propionová je méně těkavá (vře asi o 40 st. výš) a je taková smradlavější.
Já si myslím, že se to nepopisuje těžko Skutečně u obou cítím ocet, a ne to, jak popisují na internetu. Kdyby na internetu napsali, že mají octový zápach, tak to neřeším, ale jelikož ne, tak jsem na vážkách, že se prodejce spletl, a mám jen octovou kys.
Jedinej způsob, jak to zjistím, že je předestiluju...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.