Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nevím kam na vysokou

Od: adna odpovědí: 2 změna:

Dobrý den, jsem ve třeťáku na gymplu a pořád se nemohu rozhodnout co dělat dál. Budu maturovat z matiky, fyziky a ze zsv. Vím že tato kombinace je docela neobvyklá:). Vůbec nevím ani jaký směr, nepřijde mi, že bych byla ani humanitní ani technický typ. Baví mě psychologie a sociologie, tak jsem přemýšlela o psychologii na vš (všichni mi ještě říkají že bych se nato hodila), ale v poslední době mi přijde, že ji studuje každý, a tak dostat se tam je docela těžké a ve výsledku je uplatnění po vystudování podle mě docela špatné. Pak mě baví matika a fyzika (v poslední době se dost zajímám o atronomii), ale nevím jestli na to mám, nikdy jsem si nepřišla jako nějaký matematický génius nebo ajťák. Na gymplu mám většinou z těchto přemětů v průměru 2 a nikdy jsem se na ně nemusela nějak extra zvlášť učit. Budu moc ráda za radu:)

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

smode*
hodnocení

2x
Dobrý den, jste už dosti velká na to abyste se dokázala rozhodnout sama. Do hlavy Vám nikdo nevidí a poslouchat rady někoho druhého, byť tady na poradně, v souvislosti s celým dalším pokračováním a směřováním vlastního života je poněkud nezodpovědné. Tedy je na čase se začít rozhodovat samostatně plus přebírat za svá rozhodnutí plnou odpovědnost. Přeji šťastnou ruku při výběru.

liska5
hodnocení

2x

To, co uvádíte, spojuje kantořina. Učitelství pro 2. nebo 3. stupeň. Někde se dá aprobace nakombinovat, jako např Mat-Zsv. / Svého času v krásném HK. / S tou psychologií se tam víckrát potkáte. Jen to chce mít trochu ty kantorské buňky, ocelové nervy a neutuchající entuziasmus:-D*smich*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]