Ahoj chci se zeptat tady píšou. Ze chtějí moje výsledky z 3 ročníku střední skoly ale ja byl na ucnaku a dva roky nastavba . Jaký vysvědčení jim mam dat? 3 ročník vyucniho studia a nebo vysvědčení 2 ročníku nástavby? Díky za vaše rady a zkušenosti
Ja jsem dam cely text oni tam píšou ze buď 3 ročník 1 pololetí nebo kopie vyucniho listu ale zase tam psali ze 30 procent je za to 1 pololetí 3 ročníku . Dam to zde cele a snad mi poradíte a dekuju moc
jo mam zakončenou stredni ale nemam maturitu a dost mě to trápí chci to znova zkusit a dat tomu vše . ale jinak normalne chodim do prace , takze bych chtěl dálkově : )
lmgify
Podle těch tvých známek na nástavbě a maturitních pokusů to nevypadalo, že jsi moc studijní typ. Opravdu na něco maturitu potřebuješ (podnikání/založení firmy, šance na výrazně lepší zaměstnání)? Nezdá se mi, že bys po maturitě chtěl jít studovat dál.
Hledáš alespoň tu nástavbu v oboru Autotronik ( dálkově bohužel jen v Praze ), když jsi vyučený automechanik? To by pro tebe mohlo být nejschůdnější.
Prosím a poradil byste. Jak chápete to stim vysvědčením? Mam jim předložit jen kopii vyucniho listu? A jaký to vysvědčení 3 pololetí střední skoly? To asi nechtějí poslední ročník na ucnaku? Ale zas tam u toho nahore píšou ze buď tohle nebo kopie vyucaku ale v kritériích hodnoceňi je zas toto to 1 pololetí 3 rocňiku bodování až 30 procenty ja jsem vtom nějaký zmatený co vy?
lmgify
Vysvědčení z nástavby určitě ne, protože jsi ji nedodělal (propad u maturity) a pohlíží se, jako bys ji nedělal.
Vysvědčení z 1.pol.3.r. učnáku je pro lidi právě teď ve třeťáku učeb.oboru..
Lidi už s výučním listem jako ty dodávají kopii výuč.listu.
Já si myslím, že s myšlenkou dalšího vzdělávání pouze koketujete. Raději sedíte na pc, než byste zvednul telefon, zavolal na vybranou školu a zeptal se co chtějí a do kdy to chtějí. Pak vysvědčení nechal ofotit a zanesl na sekretariát, ať si vezmou co potřebují. To by vás stálo asi 10 kč. Takhle si představuji člověka, který ví co chce a také ví, jak začít. Takhle to je, že je lepší se 50x zeptat, než jednou zafungovat.
wep7
Přesně tak, ono by stačilo poslat email nějaké sekretářce nebo tak, jestli ti vadí telefonování. Takhle to tady leží už kolik dnů a vyřešilo se velké nic.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.