Nejste přihlášen/a.
Ne, nejste blbá - jste líná.
A jestli hodláte všechno, co se vám nelíbi, řešit podobně, budete mít dost těžký život.
Narazit bolí víc než zlomenina..., vyvrknout kotník, něco si udělat s kolenem - to Tě může pak zlobit celý život. Co Ti na Tv tak vadí? Něco Ti nejde?
Můžeš napsat, co snášíš? Jak bys chtěla řešit nechuť třeba k matice nebo zeměpisu / to jen pro příklad/. Jak budeš řešit jednou nechuť k práci? Mě taky třeba nebaví žehlení, ale abych nechodila v rozžvaněném oblečení, tak žehlím. Ale ty by ses měla snažit dokázat co nejvíc, abys nebyla za trdlo a aby se ti ostatní nesmáli. Naopak bych na tvém místě doma trénovala, chodila běhat apod., už jen pro tvůj dobrý pocit, že něco dokážeš. Kdybys viděla, kolikrát jsem se něco učila třeba do půlnoci, abych nebyla za blbou. Máš nějakou ctižádost? Ta myslím dnešním mladým dost chybí, na mobilu jsem se taky naučila, na počítači taky, a to za mých mladých let nikdo o něčem takovém neměl ani ponětí.Překonej nechuť a dokaž si, že jsi dobrá a neutíkáš před překážkami.
... po žebrotě nepůjde. Když to Schillerový projde, tak to zacvakájí Ti co dělají přece. Ona chudinka dostane jistě důchod na celej život, aby mohla bejt na fejsu. Vždyť je to chudinka malá.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.