Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak si udělat něco s nohou?

Od: aneta12 odpovědí: 21 změna:
Jak si mám udělat něco s nohou? Nechci cvičit v tělocviku. Stačilo by mi třeba jak si narazit nebo trochu zvrtnout kotník nebo koleno. Zlomenina radši ne! Tak prosím poraďte . (A nepište mi tady prosím že jsem blbá atd. Protože si chci ublížit, ne fakt si nechci jako že ublížit prostě jen nechci cvičit a vy co nesnášíte tělák nebo tak tak to určitě chápete tak prosím děkuju za pochopení)
zámek
kapkanadeje uzavřel tuto otázku
! Pravidlo Z1: je zakázáno psát nesmyslné odpovědi a otázky nebo úmyslně poskytovat špatnou radu.

21 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Ne, nejste blbá - jste líná.

A jestli hodláte všechno, co se vám nelíbi, řešit podobně, budete mít dost těžký život.

aneta12
hodnocení

Ne nejsem líná jen mám z tělocviku trauma je na tom tak trochu stejne i moje kamoska, prostě se tak jednoduše řečeno tělocviku bojím

Jestliže se tělocviku bojíte víc než bolesti, pak navštivte psychologa. Podobné fobie se dají celkem slušně léčit.

still10k*
hodnocení

2x
"A nepište mi tady prosím že jsem blbá atd."
Jenže ono se na to nic jiného napsat nedá. Takhle chcete řešit problémy? Tím nejhorším možným způsobem? V tom případě budete potřebovat v životě hodně štěstí slečno...
*houpy*

hodnocení

0x
Pro tohle pochopení opravdu nemám.
Dítka jsou zdechlá, nejlepší by byla hodina tělocviku každý den.
Nebuď líná a směle na tělocvik.
Přeci by jsi nechtěla čekat na spolužáky a krátit si dlouhou chvíli třeba na Facebooku.

hodnocení

0x
Ano,jsi více než blbá !
Tělocvik je jeden z nejkrásnějších předmětů.
Sportem ku zdraví,a to platí celý život.
---
Za další,zde je zakázáno radit nekalými způsoby.

hodnocení

0x

Narazit bolí víc než zlomenina..., vyvrknout kotník, něco si udělat s kolenem - to Tě může pak zlobit celý život. Co Ti na Tv tak vadí? Něco Ti nejde?

aneta12
hodnocení

Prostě mi nejde víc věcí ale taky že mám s tělocviku trauma, prostě se bojím i moje kámoška je na tom tak trochu stejně

Trauma? Z čeho konkrétně? Nebo by spíš sedělo ,,líná jaxviňa´´?

Udělej si seznam, co Ti nejde, začni to pomalu trénovat, třeba si to zapisuj, uvidíš velmi brzo pokroky a určitě Tě to začne bavit.

No - třeba si slečna chce namísto TV opakovat ČJ *smich*

hodnocení

0x

Dobře, nebudu tedy psát že jsi blbá.

Takže jinak - nevymýšlej blbosti a koukej hejbnout zadkem - trocha pohybu ještě fakt nikoho nezabila, zato si koleduješ o to, že si vlastní ,,moudrostí´´ zmršíš nohu !

hodnocení

0x

"A nepište mi tady prosím že jsem blbá atd."

No tak to napíšu jinak...chytrá zrovna nejste.

On ten "trochu zvrtnutý kotník" pokud by se Vám to i podařilo (o čemž velmi pochybuji) může bolet déle než ta zlomenina..dokonce mnohem déle.

hodnocení

0x

A co bys tím vyřešila? Tři omluvené hodiny? Zvrtnutý kotník by přece nebyl důvodem pro necvičení po zbytek školní docházky. Radši si nasaď hlavu mezi ramena.

hodnocení

0x

Můžeš napsat, co snášíš? Jak bys chtěla řešit nechuť třeba k matice nebo zeměpisu / to jen pro příklad/. Jak budeš řešit jednou nechuť k práci? Mě taky třeba nebaví žehlení, ale abych nechodila v rozžvaněném oblečení, tak žehlím. Ale ty by ses měla snažit dokázat co nejvíc, abys nebyla za trdlo a aby se ti ostatní nesmáli. Naopak bych na tvém místě doma trénovala, chodila běhat apod., už jen pro tvůj dobrý pocit, že něco dokážeš. Kdybys viděla, kolikrát jsem se něco učila třeba do půlnoci, abych nebyla za blbou. Máš nějakou ctižádost? Ta myslím dnešním mladým dost chybí, na mobilu jsem se taky naučila, na počítači taky, a to za mých mladých let nikdo o něčem takovém neměl ani ponětí.Překonej nechuť a dokaž si, že jsi dobrá a neutíkáš před překážkami.

ladinpraha*
hodnocení

0x

Jen blbni. Uvědomuješ si, že takové zvrtnutí se dost často zvrtne a může z tebe být mrzák nadosmrti? Chápu tvůj odpor k tělocviku, ale jsi i na tohle připravená? Není lepší ho přece jenom přetrpět?

hr
hodnocení

0x

Aneta: popiš jak dnes probíhá tělocvik. Jestli ti něco nejde, tak ti to prostě nejde. Nebo máš jiný důvod? Já bych to neřešila. Prostě si tu hodinu tělocviu odkroutíš a je to. Určitě ti aspoň něco jde. A s nohou si nic nedělej - nejsi přece člověk magor s nízkým IQ. Nebo jo?

hodnocení

0x
Viděl bych to stejně jak v Ano šéfe! - kdy se studenti ráno rozhodli, že mají špatný den a tak nepůjdou do školy raději vůbec. Polreich to vyřešil razdva... Mimochodem, pokud chtěla před úkoly utíkat i v práci, nikde Tě nebudou chtít a půjdeš po žebrotě...
yyy

... po žebrotě nepůjde. Když to Schillerový projde, tak to zacvakájí Ti co dělají přece. Ona chudinka dostane jistě důchod na celej život, aby mohla bejt na fejsu. Vždyť je to chudinka malá. *houpy*

hodnocení

0x

K tvé otázce se vyjádřit nedá. *nene*

Jen mě napadlo: Teď máš cvičení zadarmo a za pár let za něj budeš platit horentní sumy peněz! *vtip*

yyy
hodnocení

0x

[ Obsah příspěvku byl skryt moderátorem @ladinpraha z důvodu porušení pravidel poradny. ]

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]