Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Rada

Od: lenka* odpovědí: 8 změna:
Dobrý večer.Prosím,potřebovala bych poradit jak a kde na netu se dá naučit ekonomii?Učím se dálkově,nechodím do školy a mám jen témtický plán pro první ročník.Pomůže mi někdo*bzum*Děkuji Lenka

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

miljan*
doplnit odpověď
hodnocení

0x
Na netu nevím,ale dnes se máme co učit od Standy a od Šárky.Předběhli dobu.
al bunda*
Nemyslím, že by se od nich bylo možno něco naučit. Jsou to diletanti; kdyby byli schopní, pak se na ně nepřijde.
miljan*
Důležité je,že jim to prochází.Jsou všem moc na očích.Myslel jsem to s nadsázkou.
lenka*
Tak to si mi moc nepomohl*bzum*
miljan*
Pochybuji,že se dá něco nalézt.Dnes se za informace platí,za práci nikoli.
lenka*
To máš asi pravdu
al bunda*
Lenko, základní pojmy Vám na internetu asi nikdo vysvětlovat nebude, to budete muset vzít z učebnic a ze skript. Pokud se budete chtít naučit vidět věci v souvislostech a najít odkazy na literaturu, pak by bylo asi rozumné sledovat takové weby jako libinst.cz, peníze.cz, měšec.cz, finance.cz a podobné. No a jestli zvládáte angličtinu, pak se určitě neomezujte jen na česky psané stránky, ale v tom už Vám nepomohu. Hodně zdaru.
al bunda*
Jistě, to já také.*frajer*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]