Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jakou učebnici na MATURU

Od: charger® odpovědí: 3 změna:
Ahoj chtěl bych znova jsi udelat maturitu . Je mi 25 a vykašlal jsem se nato mam jen střední bez maturity ale vyučení list mam automechanik .
Do práce chodím. Ale v životě bych toho chtěl dokázat vic . Vždy jsem jen všecko vzdal chci to změnit . Chtěl bych vás požádat jestli byste mi jsem dali nějaký odkaz na matematiku na maturitu . Protože ted se dela nějaký jednotný test na přihlášku . Chtěl bych se tenhle rok vše naučit a prostý rok to zkusit . Moje známky byli tak průměrný 2 3. 4. Takže bych se to chtěl poradně naučit a zkusit to. Tw. Prosím o nějakou učebnici , která vás to naučila a pomohla vám . Je spousta učebnic který podle me moc nenauči

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

lmgify
hodnocení

2x

Nějak nechápu, co přesně chceš. Ty chceš jít přímo k maturitě ( jen do 5 let)?

Nebo mluvíš o přijímačkách na střední?

Co jsi dělal za školu/obor? Učňák (3roky) + nedodělanou maturitní nástavbu (2 roky) nebo střední školu s maturitou a odborným výcvikem (obor skupiny L/0)?

Proč se už teď učit maturitní matematiku, když stejně asi budeš muset chodit 1 (spíše 2) roky na střední (třeba i večerně/dálkově), kde se to všechno budeš stejně učit znova?

hodnocení

0x

K čemu knihu? Zkušební testy jsou tady, další studijní materiály se dají najít na internetu.

Ovšem s tímto přístupem to asi skončí tragicky. Proč čekat rok? Přijímací zkoušky ani nejsou povinné, po termínu zkoušek může ředitel školy přijmout žáka i bez nich.

iz*
hodnocení

0x

Já bych se napřed zajímala o školu, která by mi umožnila nástup do vyššího ročníku > pravděpodobně do 3., nevím, jestli by některý ředitel povolil nástup do 4. ročníku.

A ohledně učebnice bych si nechala poradit tamním učitelem matematiky.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]