Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, chci se zeptat, zda nevíte kde sehnat taháky - na Anglickou učebnici se kterou pracujeme?
Ta učebnice se jmenuje Project 4 The Third Edition - čtvrté vydání od toma Hudchinsona...
Zkrátka... Potřebuji najít nebo poslat soubor (pdf. ...) jako výsledky testů (Unit 4, Unit 5, Revision 2, atd. v tomto vydání)...
Byl bych moc rád za každou odpověď...
Nechci si kupovat učitelskou knížku za 400Kč XD
A co se to třeba naučit sám? V Project 4 není, jak tak koukám, žádná tak moc složitá gramatika.. K čemu ti budou výsledky testů, pokud nemáš v plánu podvádět?
Jinak je to otázka pár kliknutí, stačí umět trochu hledat. Dokonce se to najde i tak, jak jsi to nazval přesně ty, pokud sháníš jenom výsledky.
Další věc je autorské právo, není úplně v pořádku distribuovat Teachers book.
Podle mne by bylo rozumnější se tu angličtinu naučit. Budete ji potřebovat nejen ve škole.
Já jsem se kdysi učila jenom němčinu a ruštinu, angličtinu jsem "potkala" jen asi na dva roky. Dnes si už přečtu pár jednoduchých textů z oblastí, které mne nejvíc zajímají, ale s nedostatky v angličtině bojuji stále.
Využijte tu možnost, kterou jsme dříve neměli! Angličtina se neučila na všech školách. Jako nepovinný předmět byla jen na školách, které měly mezi učiteli angličtináře.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.