Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Potřebuju pomoct s úkolem

Od: karlo odpovědí: 8 změna:

Dobrý den, potřebuju pomoct. S kamarádkama jsem dostala úkol ohledně soudu. Musíme udělat rozhovor a máme vytvořit otázky a my vůbec nevíme jaké otázky. Děláme rozvod a ani jedna nemáme rozvedené rodiče. Potřebovala bych pomoct vytvořit nějaké otázky od zkušenějších lidí. Předem děkuji.

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

jabraka*
hodnocení

3x

Zkuste sledovat televizní soudy - soudkyně Barbara ,soudce Alexandr či Nejvyšší soud na Barandově,nebo JOJ family.

JABRAKA

hodnocení

1x

Otázky pro koho? Rozhovor s kým?

Tak si nejdřív přečtětě tohle justice.cz/... .

liska5
hodnocení

1x

Rozvádějí se dva, tak si musí vše nabyté ve společném manželství nějak rozdělit. První se řeší děti. Tak se ptejte, co s dětma, jak rozdělit majetek, peníze na účtech...

olrak
hodnocení

0x

Kdo vám a kamarádkám takový úkol dal? *zed**zed*

karlo
hodnocení

Naše učitelka na občanku

host

kdyby vám paní učitelka učila něco tak normálního, proč zrovna tohle téma? Chtělo by se o ní říci něco nelichotivého, protože to asi nemá z osnov, ty už neexistují, třeba si řeší svůj problém.

Nemůžete si vybrat jiné téma, když už to musí být? Třeba téma ochrany osobnosti. Jakože se někdo dítěte nebo i dospělého vyptává na jméno, datum narození, bydliště a správná odbověď zní "co je vám do toho, to jsou moje osobní údaje, které vám neřeknu". Zvědavec ještě přidá eso: "Tady mi to podepište"... správná odpověď zní. " nic vám nepodepíšu, můj podpis je cennější než zlato, navíc bych si to, co mám podepsat, musela důkladně celé přečíst, i to, co mi zakrýváte, i ta malá písmenka.."

Naučit se nejen chránit si své soukromí, ale tím i bezpečí své rodiny. Co když dítě doma vezme telefon, kde mu někdo nabídne, že mu budou dodávat levnější plyn nebo elektriku, dítě řekne, že to by chtěl, řekne ano, a za to ano ho chytnou, nahrajou si to, změní tarif, rodina pláče a platí mnohem víc než dřív a už to nejde vrátit... atd.

liska5

Hoste, teď asi berou téma rodina. Tolerance, spolupráce, láska, péče a výchova, hospodaření s penězi, intimní život, odpovědnost, nakládání s časem...A tohle s tím souvisí. Bohužel, ale v polovině rodin děti rozvod zažívají.

iz*
hodnocení

0x

Vyjděte z toho, s kým máte ten rozhovor vést: Jiné otázky budete pokládat (dospívajícím) dětem rozvádějících se rodičů (mohlo by vás zajímat, jak se situací vyrovnávají nebo jak ji vnímají) , jiné budou určeny těm rodičům, jiné otázky budete pokládat právnímu zástupci a na něco jiného se budete ptát soudce.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]