Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Geometrie - výpočty

Od: zippyx odpovědí: 6 změna:
Dobrý den potřebuji od Vás pomoc pokud by jste byli tak hodný. Nevim postup u těchto dvou příkladů, můžete mi prosím napsat postup? Moc děkuji
Geometrie - výpočty

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

24 Když počítáš V, tak se násobí, nesčítá, takže vypočítej objemy ke všem cvičení a vyděl objemem kostek.

25 - Pythagorova věta

Geometrie - výpočty #2

Jen bych doplnil, že toto řešení prvního příkladu funguje proto, že strany těch krabic mají délky, které jsou násobky hrany kostek.

hodnocení

0x
HIM k prvnímu příkladu: všechny rozměry jsou celými násobky 14 cm.

brambora*
hodnocení

0x

Nezlob se, ale... už jsem Ti odpovídala na nějaké úlohy a připadá mi, že je to pořád to samé dokola a dokola. Potřebuješ opravdu pomoct, nebo se Ti jen nechce dělat úkol, který Ti zadali ve škole?

zippyx
hodnocení

Já opravdu potřebuji pomoc. Proto Tě o ni prosím celý první příklad vůbec nevim a druhý mi nevychází Pythagorova věta když to tam dosadím. (5cm)

host
hodnocení

0x

Už tu podobné příklady různých tazatelů s fotografiemi ze stejného pracovního sešitu. A opět se nejdříve podívejte na jednotky a převody jednotek: dm, cm, mm a pak myslete logicky.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]