Dobré odpoledne, chtěl bych se zeptat na podmínky přijetí na 1.lf bez přijímaček a mám ohledně toho 2 otázky. První zní, zda mám šanci na takové přijetí, pokud mám průměr 1,15? A ta druhá - vadí, když jsem měl na první pololetí ve druhém ročníku 3 z fyziky? Není mi jasné, jestli je to problém, když to bylo jen pololetí ve druháku. Děkuji za odpovědi
Vyhledal, jen nechápu, jestli se to bere jen na koncové vysvědčení jako průměr nebo i za pololetí. A průměr mě zajímá, jelikož nemůžu nikde dohledat průměr posledního přijatého za minulý rok.
Prospěch na střední škole (u čtyřletých středních škol za 1.,2.,3. ročník "koncová" a 4. ročník pololetní vysvědčení [...]) [...] do průměru se nezapočítává [...] známky z chování a nepovinných předmětů.
Tvoje trojka nikoho nezajímá.
kulula
Dobře, moc děkuju za odpověď. A jestli mám šanci se do přijatých vejít netušíte? (Myslím tím třeba na základě poznatků z minulých let)
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.