Kdo přeloží dopis z francouzštiny Od: hanys ®
30.01.19 20:27 odpovědí: 13 změna: 31.01.19 13:06
Dobrý podvečer,není tady náhodou někdo kdo má více než 2kurzy francouzštiny jako já?Potřeboval bych přeložit krátký dopis.
13 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení
3 x
72mona3 - a to "levou zadní" . Pro tazatele - použijte Vnitřní poštu a buďte zdvořilý.
Bene, že?
0 x
To bys ho sem musel dát
bene,naprosto zbytečná poznámka o zdvořilosti,ale dík.žabožroute,nedám.pro mne jsou dopisy osobní záležitost.
hanys - já to nemyslel zle, tak se omlouvám.
Dopis osobní záležitost a chceš to přeložit, to se dost vylučuje :D A hlavně takhle se to dost blbě překládá
72mono3,nedaří se mi tě oslovit vnitřní poštou,prý jsi tady černá duše
doplněno 30.01.19 22:21: nevylučuje,akorat sem nenapsal,že to chci provézt samozřejmě vnitřní poštou.
Mě ne, Suzy napiš. Já umím francouzsky sotva pozdravit
0 x
aha,pak jsem nepochopil bena,myslel jsem ,že je seznámený s tvojí francouzštinou když tě doporučil.pozor!asi po tobe bude neco chtít.
Ben mě nedoporučil, jen oslovil a pak přitakal (potvrdil), že Suzy to zvládne "levou zadní"
To jsou ty "šumy v éteru"
0 x
Dobrý den. Děkuji Moně, za upozornění ve vnitřní poště. A dopis mi samozřejmě přepošlete vnitřní poštou, přeložím Vám ho.
Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz. Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.