Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kdo přeloží dopis z francouzštiny

Od: hanys® odpovědí: 13 změna:

Dobrý podvečer,není tady náhodou někdo kdo má více než 2kurzy francouzštiny jako já?Potřeboval bych přeložit krátký dopis.

13 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

72mona3*
hodnocení

3x

@suzymon by mohla. M.

ben®

72mona3 - a to "levou zadní" . Pro tazatele - použijte Vnitřní poštu a buďte zdvořilý.

72mona3*
30.01.19 20:50

Bene, že? *frajer*

zabozrout
hodnocení

0x

To bys ho sem musel dát ;)

hodnocení

bene,naprosto zbytečná poznámka o zdvořilosti,ale dík.žabožroute,nedám.pro mne jsou dopisy osobní záležitost.

ben®

hanys - já to nemyslel zle, tak se omlouvám.

zabozrout

Dopis osobní záležitost a chceš to přeložit, to se dost vylučuje :D A hlavně takhle se to dost blbě překládá ;)

hodnocení

72mono3,nedaří se mi tě oslovit vnitřní poštou,prý jsi tady černá duše:-D

doplněno 30.01.19 22:21:

nevylučuje,akorat sem nenapsal,že to chci provézt samozřejmě vnitřní poštou.

72mona3*

*afro*

Mě ne, Suzy napiš. Já umím francouzsky sotva pozdravit ;)

hodnocení

0x

Suzymon,

babča tam žila.

hodnocení

aha,pak jsem nepochopil bena,myslel jsem ,že je seznámený s tvojí francouzštinou když tě doporučil.pozor!asi po tobe bude neco chtít.*vtip*

72mona3*

*smich*

Ben mě nedoporučil, jen oslovil a pak přitakal (potvrdil), že Suzy to zvládne "levou zadní" *smich*

To jsou ty "šumy v éteru" *placni*

hodnocení

0x

Dobrý den. Děkuji Moně, za upozornění ve vnitřní poště. A dopis mi samozřejmě přepošlete vnitřní poštou, přeložím Vám ho. *jasne*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]