Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak recitovat tuto báseň?

Od: tq odpovědí: 1 změna:
Dobrý den,asi před 2 dny jsem sem davala příspěvek o tom, že bych potřebovala poradit, co mám recitovat.Nakobec sem si vybrala Vacláva Hrabě Zavri oči. Je to sice trochu morbidní ale paní učitelce to ani nevadilo. Každopádně jsem hledala na Youtube jestli je tam recitace.Byla. Ale taková hodně odfláklá. Tak nevím jestli mám recitovat hodně jakoby "odfláknutě" když je to báseň kde je pomalu smrt. Ale nechci zas dostat 5 za recitaci. Tak jestli tady někdo mi dokáže poradit?
zámek
kapkanadeje uzavřel tuto otázku
Nezakládejte nové vlákno, pokračujte v tom, které jste zde již jednou na toto téma založila.

1 odpověď na otázku
Řazeno dle hodnocení

iz*
hodnocení

0x

Můžete-li si vybírat sama, je dobré si vybrat to, co se Vám líbí, co Bás něčím zaujme apod. A to byste se měla pokusit zprostředkovat recitací.

Neberte ohled na to, co jste slyšela na YouTube, dejte na svůj pocit, který z Hraběte máte.

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]