Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Poradit se školou

Od: elizabeth odpovědí: 3 změna:

Dobrý večer. Chtěla bych se zeptat. Co mám dělat,když nestíhám psát testy z předmětů? Když už zavoní na přestávku. tak mi chybí ještě 2 otázky. A taky bych se chtěla zeptat co mám dělat když učitel diktuje rychle a já nestím psát. Co mám udělat poraďte mi prosím. Děkuji

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

72mona3*
hodnocení

1x

Co se týká klasických zápisů, je možné si je dodatečně dopsat od spolužáků. Pokud ovšem máte problémy s rychlostí psaní i při testech, řešila bych to s (nejspíš) třídním. Třeba vám umožní individuální přístup. M.

liska5
hodnocení

1x

Která jsi třída? Nerozepisuj se souvětími, piš stručně, heslovitě, ale aby tam byly ty podstatné informace. Třeba použij dvojšipku, než bys psala z toho vyplývá. S tím diktováním to asi trénovat doma. Ať Ti rodič či sourozenec diktuje. Časem budeš rychlejší a zároveń si procvičíš pravopis.

hmmm
hodnocení

0x
Z vlastni zkusenosti poradim, více se doma ucit tak aby to bylo bez rozmýšlení.. nebo si dát třeba 10 otázek na to téma a stoupnout si čas a hlídat si tak aby byl co nejrychlejší. K tem zapiskum: piš si jenom body co učitel rika, dále je doma pak doplnis podle skript, učebnic internetu apod. Dale pomáhá psat zkratky třeba když se učíte o fotosynteze tak pořád nepsat fotosynteza ale třeba FS. Hodně štěstí

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]