Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Přestup s reparátem

Od: goldfinch* odpovědí: 4 změna:

Dobrý den, Mám dotaz. Jsem šestým rokem na osmiletém gymnáziu a dělám reparát z jednoho předmětu. Ovšem to by tak nevadilo. Chci jít od září na obchodní akademii zpět do druháku a zajímá mě jestli musím dělat ted reparát, když vlastně do třetího ročníku ted nepudu. Dá se říc, že bych jakoby propadl...

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

mathe
hodnocení

0x

O podmínkách přijetí na obchodní akademii se informuj přímo na této (nové) škole. S velkou pravděpodobností složení opravné zkoušky ("reparátu") nebude nutné, spíše budeš muset během následujícího školního roku vykonat rozdílové zkoušky z předmětů, které jste v kvintě gymnázia neměli.

goldfinch*
hodnocení

No to už mám domluvené ty srovnávací zkoušky, jen jsem nevěděl jestli je potřeba dělat ten reparát... Děkuji za odpověd.

lerak*
hodnocení

0x

Asi záleží na tom jaký je vztah tohoto předmětu s dalším studiem. Pokud má návaznost tak si zjistit názor školy na kterou přecházíte. Jejich názor bude asi nejdůležitější.

amidamaru*
hodnocení

0x

Vy prechazite koncem2.rocniku zpet do 2.rocniku.opravky nemusite delat.Avsak(informace jsou letme)predmety,ktere nebyly v prvni skole,budete asi muset slozit talenovky.Toto vam musi rict skola.Kazda skola ma sve podminky o prijeti zaka.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]