Nejste přihlášen/a.
Ráda bych zjistila, zdali je nějaká možnost, jak si dodělat maturitu při získaném středním vzdělání na gymnáziu, ale bez složené maturitní zkoušky. Problém je, že od ukončení školy již uplynulo 5 let. Je nutno znovu několik let znovu navštěvovat střední školu (byť dálkově), nebo je možnost započítání absolvované školy i s touto časovou prodlevou? Můžete doporučit školu, která by toto akceptovala?
5 let je dlouho, kdyby to byl rok tak by nejspíš některá škola přistoupila na rozdílové zk. , opakování posledního ročníku. Pište do škol, obejděte je osobně, zkuste učiliště s maturitou-tam to vydím nejschůdnější.Pokud jste myslel otázku tak, že vás pustí k maturitě den ze dne, tak to určitě ne.Hlavně na nic nečekat a jednat.
doplněno 15.06.10 10:02:tak jsem se zeptala sousedky, je zástupce ředitela na sš-u nich to nelze a pochybuje, že by to někde šlo.U nich se dělají rozdílové zk. a můžete do 2 ročníku, jinak začít uplně znovu.
doplněno 15.06.10 18:04:teď jsem to po sobě přečetla, prosím promiňte tu děsnou hrubku, mám jen VŠ pajdák a právě se propadám hanbou.
Maturitní vysvědčení není jídelní lístek Je to doklad o tom, jak úspěšně nebo neúspěšně student prezentoval svoje vzdělání. A myslíte si, že že jste vzělaná?! Fakt?
Ta otázka na vzdělání je proto, abyste si uvědomila, že maturitní vysvědčení se musí zasloužit, nikdo ho zadarmo nedostane.Každopádně nechci hodnotit, jak vzdělaná jste, ale jestli jste na úrovni maturity.
To, že se ptáte pro někoho, jsem vůbec nevydedukovala. Pochopila jsem to tak, že se ptá lenoch, který neměl ani odvahu, ani vědomosti jít k maturitě.
Nemyslím si, že bych byla nevzdělaná a nechci Vám nic vysvětlovat - Vy mi stejně neporadíte. Asi Vás nenapadlo, že mohu mít zájem pomoci druhému.
Vzdělání mimochodem není jediným hodnocením kvalit člověka. Mnohých lidí bez vzdělání si oprávněně vážím víc, než vzdělaných bez charakteru.
Nikdo vám neporadí, jak bez vzdělávání získat maturitní vysvědčení. To nejde. Otázka nebyla položena tak, že někomu pomáháte. A pomoci mu můžete tím, že mladého zaženete do školy. Prospěje mu to! A také o kvalitách a charakteru člověka nebyla řeč.
Proč se rozčilujete, když sama v hloubi duše víte, že bez práce nejsou koláče.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.