Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Tři předměty v pokoji

Od: fgfg odpovědí: 15 změna:

Ahoj, mám najít tři věci,které bych mohla najít v každém pokoji.Takže kuchyn,obývák...Nic mě nenapadá.Nemáte nápady?Děkuji všem

15 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ladinpraha*
hodnocení

5x

No tak já jsem třeba zvyklý mít v každém pokoji např. podlahu, strop, ... *nevi*

doplněno 09.01.19 19:09:

Djjd - už jsem byl v mnoha pokojích, ve kterých nebylo nic z toho, co je v tom to vlákně jmenováno, ale podlaha, strop a občas i stěny byly v každém.

djjd
Omlouvám se,ale to není věc.Stejne děkuji.

A co to tedy je?

olinl

Ladinpraha, podezírám tě, že si se byl podívat v Mostě do panelového sídliště Chanov.. *smich*

iz*
hodnocení

2x

Kuchyň je místnost v bytě nebo domě, ale není to pokoj. Přesto lze i v ní najít minimálně 3 věci, které se najdou v každém pokoji.

Zaráží mne, kolik lidí je ochotno podpořit lenost. Tady tazatelce stačilo se rozhlédnout...

berger*
hodnocení

1x

Žárovka,zásuvka,vypínač,klika na dveřích,na okně,...toho je...

ben®
hodnocení

1x

Dobrý den, pokud je to úkol do chemie, tak volte nějaké běžné chemické prvky, které jsou ve vzduchu (i v tom vydýchaném). Zdravím!

P.S. Vložte celé a přesné zadání úkolu a kterého školního předmětu se týká.

jezevec*
hodnocení

0x

Lampa (nebo světlo obecně), dveře, okno

still10k*

Ano tohle se mi zdá jako správná odpověď. I když s tím oknem nevím jistě, třeba některé koupelny ho nemají,ale obecně by se to dalo nazvat správnou odpovědí. Co třeba vzduch, dá se nazvat věcí? Jestli ano, dal bych ho místo okna.

Případně to ještě může být sousedkovic čoklík, tomu když jebne tak je všude a zároveň nikde *bezim*

hodnocení

0x

Květináč, něco na sezení (židli, křeslo), časopis, svícen, papírky na poznámky, tužky a propisky...

dkg
hodnocení

0x

Může to být i plyšová kočka, když jich máte pět. *smich*

hodnocení

0x

Aha, takže ten samý předmět, co je běžně v kuchyni, mohu najít i v obýváku a v ložnici. To se trochu komplikuje. První jsou hodiny, ty mohou být všude. Pak to může být krabice papírových kapesníků. Já mám všude ty velké kuchyňské utěrky :-D. No a třetí předmět? Tak co třeba lahev s vodou?

hodnocení

0x
Prach, zápach po cigaretách a drobky z jídla...

liska5
hodnocení

0x

Lustr, židle, květina, záclona, obrázek,

liska5

Fgfg, kolik Ti je let? Tohle by zvládlo najít a vyjmenovat čtyřleté děcko.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]