Nejste přihlášen/a.
@veronika156 - a taky moc nezapadám do kolektivu... Nevíte jak se z toho mám vykroutit?
Čím víc se budete vykrucovat z takových akcí, tím méně budete do kolektivu zapadat.
PS - Nemyslím, že vaši rodiče by byli tak nezodpovědní, aby vás poslali na lyžák s nedoléčeným zraněním.
Rana je dolečená, ale mam s ni problelémy jako že chodim krive a zlomená cast nohy me stale boli a podle rodicu mi lyzovani prospeje. A zlomila jsem si ji prave pri lyzovani. A do kolektivu opravdu nezapadam vsichni se tam znaji, ale ja tam nastoupila teprve nedavno. A ze mi to pomuze se vice seznamit si namyslim. Pratele man zkratka mimo skolu a nevadi mi to. Myslete si o mne co chcete a jestli mi poradit nechcete tak sem nic nepiste Predem dekuji.
Na mnoha školách se dělají v rámci toho týdne sjezdovky i běžky. Na gymplech určitě. Na HŠ jsme měli jeden čas pouze běžkařský výcvik, neboť s těmi vleky a přejezdy busem to bylo drahé. Převažovaly šestnáctileté nesportovní dívky, a pro ty se mi zdály běžky užitečnější i bezpečnější. Pro ty, co neměli svoje vybavení, škola sehnala vyřazenou výzbroj od závodníků..
Podle lekare nebula rehabilitace potreba. V nemocnici kde jsem byla je mozna nejaky spatny doktor protoze mi chtel sundat sadru asi o dva tydny drive stesti bylo, ze kdyz mi ji meli Sundat byl tam jiny doktor ktery rekl ze je to hloupost. A me kamaradce dvakrat spatne narovnal zlomenou ruku a museli ji ji dvakrat lamat a chteli ji ji zlomit jeste jednou ale uz to nechali. A byla jsem na kontrole a pry je vse v poradku.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.