Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak se vymluviti z lyžáku

Od: veronika156 odpovědí: 10 změna:
Ahojky potřebuji poradit jak se vymluvit z lyžáku. Vůbec tam nechci, nebo se spíš bojím protože jsem si minulý rok dost škaredě zlomila nohu a ještě stále s ní mám menší problémy a taky moc nezapadám do kolektivu. Ale mí rodiče rozhodli že tam mám jet a přihlásili mě tam. Nevíte jak se z toho mám vykroutit? Předem děkuji za odpověď.

10 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

4x

@veronika156 - a taky moc nezapadám do kolektivu... Nevíte jak se z toho mám vykroutit?

Čím víc se budete vykrucovat z takových akcí, tím méně budete do kolektivu zapadat.

PS - Nemyslím, že vaši rodiče by byli tak nezodpovědní, aby vás poslali na lyžák s nedoléčeným zraněním.

Chcvíli si počkejme a pak, od stejné dívky, příjde otázka, co má dělat, že nemá kamarády ani přátele, že neví, o čem si má s lidmi povídat, že nikam nechodí, jen sedí u počítače. Kde má kamarády najít a co má říkat. Že je osamělá a nešťastná. *tyty*Tahle otázka je na začátku problému.

hodnocení

3x

Viz. diskuze zde:

poradte.cz/...

hodnocení

0x
Když za mne půjdete do práce, já za vás pojedu na lyže.

veronika156
hodnocení

Rana je dolečená, ale mam s ni problelémy jako že chodim krive a zlomená cast nohy me stale boli a podle rodicu mi lyzovani prospeje. A zlomila jsem si ji prave pri lyzovani. A do kolektivu opravdu nezapadam vsichni se tam znaji, ale ja tam nastoupila teprve nedavno. A ze mi to pomuze se vice seznamit si namyslim. Pratele man zkratka mimo skolu a nevadi mi to. Myslete si o mne co chcete a jestli mi poradit nechcete tak sem nic nepiste Predem dekuji.

hodnocení

0x
Myslím že by Vám prospěla konzultace s lékařem a místo lyžování zkusit rehabilitaci,plavání...
Ale lyžováním chtít spravit bolest nohy je nesmysl.
Poraďte se s Vašim lékařem.
Dcera kdysi měla strach že by na sjezdovce byla cílem posměchu a rozumná třídní navrhla aby si našla dvě, tři podobně schopné lyžařky ve třídě a vzaly si na lyžák běžky. Šlo jen o to aby kvůli jednomu běžkaři nemusel být extra učitel co by ji hlidal. Jakmile byly "skupina", byli všichni spokojení. Holka protáhla běžky a když se jim nechtělo, vzaly boby a saně z chaty a šly někam na kopec.
liska5

Na mnoha školách se dělají v rámci toho týdne sjezdovky i běžky. Na gymplech určitě. Na HŠ jsme měli jeden čas pouze běžkařský výcvik, neboť s těmi vleky a přejezdy busem to bylo drahé. Převažovaly šestnáctileté nesportovní dívky, a pro ty se mi zdály běžky užitečnější i bezpečnější. Pro ty, co neměli svoje vybavení, škola sehnala vyřazenou výzbroj od závodníků..

veronika156
hodnocení

Podle lekare nebula rehabilitace potreba. V nemocnici kde jsem byla je mozna nejaky spatny doktor protoze mi chtel sundat sadru asi o dva tydny drive stesti bylo, ze kdyz mi ji meli Sundat byl tam jiny doktor ktery rekl ze je to hloupost. A me kamaradce dvakrat spatne narovnal zlomenou ruku a museli ji ji dvakrat lamat a chteli ji ji zlomit jeste jednou ale uz to nechali. A byla jsem na kontrole a pry je vse v poradku.

veronika156
hodnocení

Ale rekla bych, ze jedubabicka nebo jak to je nejde mi to moc dobre precist *hledam*ma pravdu nemuzu se tomu lyzaku vyhybat. Asi se zkratka necham zaradit mezi zacatecniky a budu se ucit padat *smich*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]