Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kam jít na školu po gymplu?

Od: tonikk odpovědí: 5 změna:
Vybírám VŠ.,kde bych našel budoucí uplatnění na trhu práce? Jde mi o obor, který je dosti žádaným a dobře se tam platí.

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

spok
hodnocení

2x

Tak to nejlépe :topenář,zedník,údržbář,soustružník,elektrikář,řidič, a nebo IT. To víte,vzdělaců už je plno a rukama nikdo dělat nechce,ale právě tam je zlatý důl.

iz*
hodnocení

0x

Nejlepší uplatnění je v oboru, který člověka (aspoň trochu) zajímá.

Vycházejte ze svých zájmů a z toho, co Vám dobře jde. Nebo si dokážete představit vydělávat si třeba 10 let něčím, co by Vás vůbec nebavilo?

liska5
hodnocení

0x

V čem jsi aspoň dobrej? Já Ti napíšu elektrotechnika a Ty pak odpovíš, že nesnášíš fyziku.

hodnocení

0x

Sázka na jistotu je dělat něco ve zdravotnictví. Tam se točí velké peníze, stát je tam bude vždycky rvát a platy tam neustále rostou.

fram
hodnocení

0x
Jednoznačně informační technologie. Na různých VŠ školách různé úrovně. Od bioinformatiky na ČVUT přes informatiku a statistiku na VŠE až po tu informatiku se stroji, robotika, jak se to jmenuje mi teď vypadlo. Platy jednoznačně nejvyšší a bude se robotizovat - fest. Je málo lidí. Jedině IT může dosáhnout platu přes 100000Kč/měs. Ovšem - matematika k přijímačkám nutná.Fakulta elektrotechnická ČVUT v Praze absolvent 47 444 Kč hrubého *poctar*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]