Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Obchodní akademie

Od: anonymka odpovědí: 5 změna:
Dobrý den, vysvětlil by mi prosím někdo rozdíl mezi Obchodní akademie Neveklov zaměření cizí jazyky a Obchodní akademie Vlašim zaměření cestovní ruch?
Jaký rozdíl je mezi těmito obory?

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x
Stačí si otevřít stránku OA Vlašim:
"Absolvent této specializace se navíc uplatní v oblasti cestovního ruchu, je připravován pro práci v cestovní kanceláři nebo agentuře a je schopen provádět činnosti související s provozem těchto zařízení. Dokáže připravit pro klienty zájezd a může pracovat i jako průvodce.
Mezi profilové předměty patří výuka cizích jazyků a konverzace, ekonomika, účetnictví, informační a komunikační technologie. Žáci získávají odborné znalosti v oblasti cestovního ruchu v předmětech: řízení a provoz cestovních kanceláří, cestovní ruch, průvodcovství, geografie, management cestovního ruchu."
Tohle se v Neveklově asi učit nebudete.

anonymka
hodnocení

Aha, méně důležitá matika bude asi v té Vlašimi?

iz*
hodnocení

0x

Podle mne bude matematika u obou OA stejně důležitá.

anonymka
hodnocení

Já právě že nevím, mě to přijde oboje stejné. Tak proto se ptám na rozdíl

hodnocení

0x

OA Vlašim nemá na stránkách Školní vzdělávací program, Neveklov ano. Z něj nejspolehlivěji poznáte, nakolik se výuka na obou školách liší a na co je hlavně zaměřena. (Stránky Vlašimi jsou vůbec děsné. Zatímco po otevření stránek Neveklova jsem zahloubala, kolik aktivity bylo vyvinuto na vytvoření a údržbu stránek - a zda by nebylo lepší věnovat ji spíš vzdělávání, Vlašim je naprostým opakem.) Radím telefonicky nebo mailem zažádat OA Vlašim o zaslání ŠVP a pak oba porovnat. Není to práce na deset minut, zato bude její výsledek docela vypovídající.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]