Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Historie ZZS Zlínského kraje

Od: luke12 odpovědí: 10 změna:
Zdravím. Potřeboval bych od Vás poradit. Už několikátý den hledám na internetu něco o historii ZZS Zlínského kraje. Našel jsem pouze něco málo na officiálních stránkách, wikipedii a Bc. pracích, ovšem je to vážně minimum. Většina je od roku 2004+, já ovšem potřebuji úplně od začátku Baťovy nemocnice.Chci se Vás teda zeptat, zda neznáte nějakou stránku, případně nějakou učebnici/časopis/knihu nebo cokoliv, co by mi pomohlo? Za případné odkazy či fotografie budu neskutečně vděčný.Děkuji, přeji hezký zbytek dne.

10 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Kontakt na ZZS asi máte, ale přesto zzszlin.cz/...

Jinak tisková mluvčí Nemocnic Zlínského kraje (Zlín, Vsetín)
Mgr. Dana Lipovská, Tel.: 577 552 440, E-mail: Dana.Lipovska@bnzlin.cz

Měla by přinejmenším vědět, zda a jaká je možnost přístupu k jejich archivům (mohou být ale např. i v krajských) a umět vás nasměrovat.

A taky se zkuste zajímat o archivy místních novin.

luke12
hodnocení

Paní jsem kontaktoval, ovšem bohužel mi nijak nepomohla. Kontaktoval jsem i Facebookovou stránku "Starý Zlín", ovšem ani tam jsem nepochodil.
Každopádně děkuji za Váš čas.

liska5
hodnocení

2x

A což státní okresní archiv?

liska5

Vyhledejte kontakt na archiv Zlín - Klečůvka. Napište jim dotaz.

luke12
hodnocení

Dobrý den, napsal jsem jim tam a čekám na odpověď, děkuji.

lidus*
hodnocení

2x

Zkuste odkaz na literaturu u té Wiky, zkuste pátrat po historii B. nemocnice, dobrý nápad je archiv.

kntb.cz/...

staryzlin.cz/...

Zkuste podobné odkazy jako já, třeba na něco narazítea zkusila bych i knihovnu. V těch BC. pracích je použitá literatura?, zkuste ji prohledat.

doplněno 29.12.18 18:09:

knihovnyzlin.cz/... zkuste prohledat i ty odkazy na pravé straně. Máte pravdu, moc toho k nalezení na nettu není. Ten archiv by mohla být jistota.

doplněno 29.12.18 18:17:

firehistory.hasici-ct.cz/... Domnívám se, že se musí hledat jinak, jelikož se to jistě nejmenovalo ZZS, nemám co dělat hledám.

luke12
hodnocení

Dobrý den, ve wikipedii jsem pátral, ovšem k ničemu kloudnému jsem se nedostal. Na použitou literaturu jsem se nedíval, zkusím to. Děkuji Vám za odkazy a Váš čas, odkazy si přečtu, přeji hezký zbytek večera.

lidus*
hodnocení

2x

docplayer.cz/... Vy vlastně chcete nemožné, i ta Wiky píše od kterého r. byla na zlínsku záchranná služba ale třeba něco dohledáte v tomto odkazu.

luke12
hodnocení

Dobrý večer, děkuji za odkaz. To bohužel žádá proffesorka k dokončení zimního semestru, jinak bych se po tom ani moc nepídil. Přeji hezký zbytek večera.

liska5

Možná už Ti tohle někdo poradil. Města i obce mají své kroniky. Poptejte se na kronikáře na vašem MěÚ či OÚ a projděte si to období. Paní profesorka ví, co dělá. Jí určitě nejde tolik o záchranku, ale abyste uměli hledat, dokázali si najít zdroj informací.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]