Zdravím. Momentálně studuji střední školu sociální správy, na kterou jsem přestoupila z gymnázia z osobních důvodů (studium mi šlo, známky jsem měla dobré). A nejsem si jistá, kam přesně jít na VŠ (na kterou chci určitě jít). Před dvěmi lety jsem zjistila, co mě v životě naplňuje nejvíce - učím se cvičit psy a pracovat s nimi. Ne pejskař, ale kynolog. Předvychovávám vodící psy a hodně mě láká práce s těmi policejními. Jenže nevím, kam jít? Jestli je lepší kynogická škola v Suchdolu nebo policejní? Zkušenosti člověk získá praxí, ale bojím se, že i když mám psa ve výcviku neustále u sebe, není to dost. Je tu někdo z vás, kdo studoval p. akademii nebo Suchdol a věnuje se výcviku/práci s policejními psy? Co byste mi doporučili? Láká mě i VŠ psychologie... Děkuji za odpovědi
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.