Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jakou si mám vybrat střední školu

Od: el odpovědí: 6 změna:
Ve škole mě baví a jde mi matematika a zeměpis. Pořád nevím, na jakou střední školu mám jít, ale určitě chci potom pokračovat na vysokou. Pro jaký obor se mám rozhodnout?

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

zamek*
hodnocení

4x

Můžeš jít na veletrh škol, pokud něco takového u vás je. Dají ti tam spoustu prospektů a můžeš se tam zeptat na to, co tě zajímá.

Možná dostanete takovou brožuru se seznamem škol, my jsme to dostávali.

Zkus se taky podívat třeba na stránky Infoabsolvent.cz, kde si můžeš projít obory.

iz*
hodnocení

1x

Chceš-li dál pokračovat na VŠ, dej přednost gymnáziu.

krtek66

s gymplem dneska díru do světa neudělá...bude umět/vědět po čem hovno...:)

majsterjoe*

Právě proto bude po gympllu následovat vysoká škola, kde bude mít větší šanci uspět.

krtek66

tak ještě jinak...pokud vysoká škola nebude zaměření technického nebo takového, které má uplatnění a je po něm sháňka...tak je to jedno...ekonomů a marketérů a humanitně zaměřených studentů je tu až až...a jsou k prdu

fram
hodnocení

0x

Pokud nechceš na gympl, což je příprava na VŠ, tak třeba průmka: http://spszem.cz/

A vidím to třeba na geodézii na ČVUT, jesli tedy s matikou k154.fsv.cvut.cz/...

Mapotvorba.

Cestovní ruch či zahraniční obchod jsou pro tebe moc lehké školy. vysokeskoly.cz/...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]