Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Závěrečná zkouška za 5

Od: topcd odpovědí: 5 změna:

Ahoj, potřeboval bych poradit. Udělal jsem strašnou blbost. Při závěrečných pís. zk. jsem kamarádovi dal opsat něco z mého testu, jenže nás nachytal učitel s tím, že máme oba za pět. Opravky jsou až koncem září, jenže já jsem již příjmutý na střední školu. Z ostatních zk. je to O. K. Teď ale nevím, jestli na tu střední můžu vůbec nastoupit. Mám nástup 1. září jenže výučák dostanu až koncem září (to mám ty opravky). Díky moc za odp.

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

cocinkamichalka*
hodnocení

0x

Chápu to správně, že teď studujete nějakou stř. odbornou školu s výučním listem a jste přijatý na střední školu s maturitou? Na střední školu totiž stačí dokončená základní škola.

mathe

To neplatí v případě tzv. nástavbového studia určeného pro absolventy učebního oboru (bez maturity), kde je podmínkou přijetí ke studiu na SŠ složení závěrečných učňovských zkoušek.

mathe
hodnocení

0x

Jděte se osobně domluvit na SŠ, na kterou vás přijali. Ředitel může rozhodnout o podmínečném nástupu na SŠ s tím, že do určeného data složíte zbývající zkoušku. SŠ se dnes přetahují o každého žáka, určitě vám vyhoví.

abdul*
hodnocení

0x

Za každou hlavu má škola peníze, jisto jistě se nějak v nové škole dohodnete :)

re*
hodnocení

0x

Když ty opravky uděláš, tak tě nevyhodí *hej*. Pokud je neuděláš tak tě na konci roku sami vyhodí (pokud se nerozhodneš odejít během školního roku dobrovolně *smich*)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]