Dobře ráno všem.Mela bych dotaz jsem v 8.ročníku základní školy a mám trošku obavy z toho, že mě nevezmou na zdrávku kvůli 3 z matematiky.Jelikoz se celá osmá třída a půlka 9 třídy na tu školu zapisují, takže mě to zajímá už teď. Jednak mám z Češtiny většinou 1 a z různých předmětů maximálně 2..ale ta matematika mi dělá šíleně velký problém.
Ja se pred 4 rokami hlasila na zdravku snad se dvouma 3 a vzali me. Hlavni je jak napises prijimacky. A hlavne pokud to neni nejaka prestizni skola nebo jedina skola s oborem v kraji tak se dostane kazdy vsude.
A čím bys chtěla být? Je zdrávka vůbec vhodná? Protože bez pokračování na VŠ pak budeš práci s rozumným platem hledat těžko. A s tou matematikou na VŠ... nevím nevím.
liska5
Znám jednu, co bojovala o zdrávku a po necelém roce se přišla zeptat na hotelovku, zda ji vezmou, že nesnáší krev.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.