Nejste přihlášen/a.
Na téma svačiny tu bylo v září víc než dvacet různých zajímavých příspěvků, podívejte se na poradte.cz/.... Za vyzkoušení stojí i recept naa hustou kaši z pohanky a dalších dobrot, který uveřejnila liska5 (příspěvek ze 4.září)
Jak staré máte dítě? Ptám se proto, že jsem měla tady vnuka, 10 let, na několik dní. Nakoukla jsem mu do aktovky a vytáhla jsem hodně podivné věci. Na otázku, co to je, mladý pravil, že nějaké stoleté svinstvo. Takže doma mamka začala praktikovat to, že si mladý chystá svačinu sám. V ledničce vždycky něco je a on si vybere, na co má chuť. A když po něčem zatouží, řekne si.
Krtku, i kdybyste měl 100x pravdu, nic svým mladým říkat a doporučovat nebudu.
A) Je to jejich dítě, jejich zodpovědnost.
B) Líbí se mi, jak kluky vedou, jak je vychovávají. Celá výchova je komplexní a nějaká součást, která se babině nelíbí, nehraje vůbec roli.
C) Líbí se mi, jak je celá rodina kompaktní a soudržná a já nebudu ta, která vnáší pochybnosti a spory.
Babičky a současně tchýně by neměly připomínkovat, doporučovat a radit. Dobře všichni víme, že to stejně k ničemu nevede. Jen ke zlobě.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.