Nejste přihlášen/a.
2x
Na téma svačiny tu bylo v září víc než dvacet různých zajímavých příspěvků, podívejte se na poradte.cz/.... Za vyzkoušení stojí i recept naa hustou kaši z pohanky a dalších dobrot, který uveřejnila liska5 (příspěvek ze 4.září)
0x
Jak staré máte dítě? Ptám se proto, že jsem měla tady vnuka, 10 let, na několik dní. Nakoukla jsem mu do aktovky a vytáhla jsem hodně podivné věci. Na otázku, co to je, mladý pravil, že nějaké stoleté svinstvo.
Takže doma mamka začala praktikovat to, že si mladý chystá svačinu sám. V ledničce vždycky něco je a on si vybere, na co má chuť. A když po něčem zatouží, řekne si.
doplněno 22.11.18 08:28:
Krtku, i kdybyste měl 100x pravdu, nic svým mladým říkat a doporučovat nebudu.
A) Je to jejich dítě, jejich zodpovědnost.
B) Líbí se mi, jak kluky vedou, jak je vychovávají. Celá výchova je komplexní a nějaká součást, která se babině nelíbí, nehraje vůbec roli.
C) Líbí se mi, jak je celá rodina kompaktní a soudržná a já nebudu ta, která vnáší pochybnosti a spory.
Babičky a současně tchýně by neměly připomínkovat, doporučovat a radit. Dobře všichni víme, že to stejně k ničemu nevede. Jen ke zlobě.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.