Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak začít podnikat v designu

Od: ema odpovědí: 5 změna:
Ahoj, chtěla bych se zeptat. Je mi 14 let, mám dobrý nápad na podnikání. Ale nevím jak tento návrh zrealizovat. Jestli si mohu jen tak založit e-shop lde budu své výrobky prodávat a jak je mám vůbec vyrobit? Kde mi je vyrobí pˇresně tak jak chci na zakázku? Vůbec nevím kde hledat. Týká se to kolem školních pomůcek. Pouzdra a hlavě designové sešity. Jinak letos budu dělat příjímačky ny umělecko průmyslovou školu konkrétně na obor průmyslový design. Takže postupně budu víc a víc této práci rozumět.

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hoststary*
hodnocení

1x

Pokud to nemáte daleko, zkuste se zítra 22.11. podívat na Den otevřených dveří ve Střední škole des/..., nebo si zkusit (s někým z rodičů) domluvit nabízenou individuální konzultaci, třeba se dozvíte pár maličkostí, které vám pomohou v dalším rozhodování.

Viz skolamichael.cz/... kde se dočtete například: cituji

" Dny otevřených dveří: 25. 9., 4. a 23. 10., 6. a 22. 11., 15–17 h. po předchozí domluvě k nám můžete přijít kdykoli, lze si domluvit individuální návštěvu s vedoucím oboru..."Ale chtělo by to mít s sebou někoho z rodičů, abyste měla zázemí a ochranu rodiny.

Třeba se dozvíte něco zajímavého, co vám pomůže. Nebo pokud to máte daleko tak tam můžete zkusit třeba i jen zatelevonovat (opět s někým z rodičů jako svědkem, není to zbytečné opatření, nikdo neví,co kdyby...

hodnocení

0x
To je těžká cesta. Vyrobit pár desítek kusů se nevyplatí. Doporučil bych najít výrobce např sešitů tedy papírnu a zkusit spolupráci. Vy dodáte design a oni z každého kusu nějakou částku. Pokud to bude pro ně zajímavé je to pro vás bez rizika. Záleží zda chcete prodávat drahé designovky nebo hezké sešity co nejvíce lidem.
Popř oslovte s poptávkou tedy papírnu, ale divil bych se kdyby se ozvali na méně než tisíc kusů.

podnikani
hodnocení

0x

Doplním : Dobrá první rada, ale musíš počkat 4 roky, až ti bude 18 let a pak můžeš začít podnikat.

iz*

Se souhlasem rodičů může podnikat i dříve.

hodnocení

0x

český stovkomat.cz/... nebo americký fiverr.com/...

Udělej si nabídky na design a zkus si je domluvit a dělat. A uvidíš...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]