Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
mám v plánu si podat přihlášku do rekvalifikačního kurzu Obsluha CNC obráběcích strojů. Výstup bude profesní kvalifikace. Nyní mám pouze gymnázium a chci mít alespoň nějaké zaměření. Technika mě baví.
Jak je to poté s uplatněním na trhu práce? Berou na to zaměstnavatelé ohledy? Naučím se v kurzu něco? Kurz trvá asi 3 měsíce. Jsou v kurzu i lidé, kteří jsou v tomto oboru úplní nováčci?
Díky
Poptávka by byla.Ovšem (nevím jak je to tedy jinde) v mém okolí chtějí pouze ty s minimálně 3-letou praxí.Jiné neberou ikdyž jsou v tomto oboru znalí nebo na těchto strojích pracovali rok-dva.Nevím,je také možné že je to proto aby místo nemohlo být obsazeno někým z ČR jelikož jinak na tyto stroje berou Rumuny,Bulhary a Ukrajince z agentur.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.