Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

CHCI SE VZDĚLÁVAT

Od: mh* odpovědí: 4 změna:

Dobrý den.

Moje vzdělání je Střední odborné účiliště - potravinářská výroba dvouletý obor ( bez maturity.) ( 35let )

Touto cestou prosím o radu kde se dá v Jihomoravském ,Olomouckém,Zlínském kraji studovat SŠ dálkově

obor - Učitel pro 1 stupen ZŠ.

- Vychovatel .

A zda něco neni i v rámci Celoživotního vzdělávání nebo nějakých jiných projektů.

Za informace předem děkuji.

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

zuzee*
hodnocení

2x

Abyste mohla pracovat jako učitelk na 1. stupni měl(a) byste mít VŠ, SŠ nestačí. Jako vychovatelk by stačial střední, pedagogická.

stredniskoly.cz/...

edita*
hodnocení

1x

Ke studiu učitelství 1. stupně musíte mít maturitu, neboť učitelství se studuje na vysoké škole - pedagogické fakultě. Takže napřed si doplňte střední vzdělání a udělejte maturitu. Pak uděláte přijímací zkoušky na VŠ - to ale bude až tak za 2 roky, takže těžko říct, kde se ten obor pak bude otevírat. Teď to jde např. na MU v Brně, UP Olomouc. Nahoďte si na internetu do vyhledavače třeba "vysoké školy, studium učitel" ap., získáte bližší informace. Obor vychovatel se dnes už také studuje na VŠ - ped. fakultě.

Problém u vás asi bude se získáním maturity - většina SŠ se studuje jen denně, možná by vám ale ředitel příslušné školy povolil studium podle individuálního plánu.

zuzee*

www.stredniskoly./...

Toto by možná mohlo být něco pro vás

mh*
hodnocení

Je mi líto o téhle škole v Přerově vím bohužel neni pro mne nemám tu maturitu.

To jsem si už ověřovala ,ale musím Vás uklidnít stejný odkaz mi poslali i z Ministerstva školství .

Taky měli za to ,že tahle škola je i pro mne ale bohužel to neni pravda. děkuji

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]