Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak se rozhodnout

Od: anonymka8 odpovědí: 4 změna:

dobrý den mám problem,je průběh školy ve škole na kterou chodim tak jsou tam hrozně sprostý učitele a sprostý děti a dokonce tak mluví i řiditel a navíc mně tam šikanují,byla jsem se s mamkou podívat do nové školy a tam jsou i děti které jsem dřív znala a měla jsem problém s jedním klukem kretý mi furt bral věci a dělal mi naschvály,ale tu školy do které jsem se dnes podívala tak mam blíž než tam kde mně šikanují,budu neskutečně ráda když mně tu někdo vyslechne a poradí protože na rozhodnutí mám jen jeden den,děkuju předem za odpověd.

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

4x

Dobrý den. Pokud se Vám ve škole nelíbí a chodíte tam s nechutí, pak jděte do jiné. Zvláště, pokud máte podporu u mamky.Přestoupit na jinou školu není nic neobvyklého a je důležité, abyste dostudovala. Tak to zkuste na jiné škole. Hodně štěstí!

myska*
hodnocení

3x

My to za tebe nerozhodneme. Ale mám pár rad k rozhodování. Na papír si napiš všechny + a - pro obě školy a srovnej si to. Taky se sama sebe zeptej, co se stane nejhoršího, když zůstaneš ve stejné škole. Co se stane nejhoršího, když přejdeš na tu novou. A naopak co se stane nejlepšího? Pak si prostě vybereš variantu, u které se ti ty odpovědi víc líbí.

anonymka8
hodnocení

Určitě to zkusím,děkuju za radu.

hodnocení

0x

Pokud někde mluví sprostě učitelé a bují tam šikana, chtělo by to řešit. Tedy mimo přestup na jinou školu...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]