Nejste přihlášen/a.
dobrý den mám problem,je průběh školy ve škole na kterou chodim tak jsou tam hrozně sprostý učitele a sprostý děti a dokonce tak mluví i řiditel a navíc mně tam šikanují,byla jsem se s mamkou podívat do nové školy a tam jsou i děti které jsem dřív znala a měla jsem problém s jedním klukem kretý mi furt bral věci a dělal mi naschvály,ale tu školy do které jsem se dnes podívala tak mam blíž než tam kde mně šikanují,budu neskutečně ráda když mně tu někdo vyslechne a poradí protože na rozhodnutí mám jen jeden den,děkuju předem za odpověd.
My to za tebe nerozhodneme. Ale mám pár rad k rozhodování. Na papír si napiš všechny + a - pro obě školy a srovnej si to. Taky se sama sebe zeptej, co se stane nejhoršího, když zůstaneš ve stejné škole. Co se stane nejhoršího, když přejdeš na tu novou. A naopak co se stane nejlepšího? Pak si prostě vybereš variantu, u které se ti ty odpovědi víc líbí.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.