Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Studenti kuchař číšník

Od: vendula* odpovědí: 1 změna:
Dobrý den,jsem učitelka OV.Jsem vyučená v oboru kuchař číšník s maturitou, pedagogické minimum,praxe v oboru 20let. Pro studenty kuchař číšník škola otevřela restauraci.Jsem v pozici, kde učím studenty kuchaře 1,2,3, ročník.Chtěla bych se zeptat, jelikož denně prodá naše restaurace asi 100 obědů ve čtyřech druzích jídel bez jediného vyučeného kuchaře, takže tuto funkci zastávam já .Kolik v tomto případě mohu mít studentů na praxi?Mam pocit,a obavy,že se nedá věnovat dostatečně výuce látky a bezpečnosti studentů, když jich mám více jak-8.Je nějaká norma na počet studentů na UOV při výrobě.Zatim hledám chybu v sobě než ve studentech.Děkuji

1 odpověď na otázku
Řazeno dle hodnocení

xx*
hodnocení

3x

Nejvyšší počet žáků na učitele OV v 1. r. ... 17

Nejvyšší počet žáků na učitele OV v 2. a3. r. . ... 12

Viz msmt.cz/...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]