Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak se zase začít učit?

Od: jojoj

Na zš jsem se učila, protože mi přišlo hrozný dostat třeba za 2, natož za 3, jenže teď na sš, jak každej říká, že se zhorší známky, tak prostě se nemůžu dokopat k učení a jsem k tomu flegmaticka. Třeba dějepis se mi učil na zš rychle a výborně, ale doma se dnes k tomu už nedokopu. Strašně jsem zlenivela! Jak dostat zpátky tempo?

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

studak
hodnocení

0x
Až ti bude hořet za p*delí a hrozit reparát tak mi věř, že tě to donutí :-D já se taky neumím učit, v podstatě mi stačí v hodinách nečumět do mobilu a na trojky mi to stačí. Ale nevím jak náročná je tvoje škola

hodnocení

0x

@jojoj - teď na sš, jak každej říká, že se zhorší známky
Jako výmluva nebo omluva zhoršeného prospěchu vám to vydrží maximálně do prvního pololetního vysvědčení. Možná i jen do prvních třídních schůzek :)

Učit se zjevně dovedete - tak zapátrejte, proč nechcete. Důvod znáte jen vy.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2026 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]