Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak to mam udelat?

Od: fdsfdsfdsf odpovědí: 7 změna:

Dobry vecer, potrebuji pomoct s timto nakresem. Jak ma vypadat narys, bokorys, pudorys?

Jak to mam udelat?

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hoststary*
hodnocení

2x

Nebudu vám to kreslit. podívejte se na ukázky na webu například na moodle.ics.muni.cz/... a také třeba na technicke-kresleni.wz.cz/...

a hlavně si to zkuste třeba s krabičkou od sirek položenou na podložku, podívejte se na ní shora a pak si za ní postavte do pravého úhlu otevřenou knížku a podívejte se na ni proti jedné a pak proti druhé stránce a co uvidíte, zkuste kreslit jen tak od ruky a pak teprve až pochopíte, zkuste rýsovat.

fdsfkdsfksdofk
hodnocení

A proc by jste to nemohl nakreslit?

Protože byste nepochopil - jen obkreslil.

Mám něco podobného pod sebou v práci. Suverénní borci, nic není problém, vše "umí".
Jde jim jen o to s prací "vyje*at" a mít to co nejrychleji hotový.
Nejde jim o to pochopit a tím pádem vědět.

gdfgfdgdf
hodnocení

Je to takhle dobre?

Jak to mam udelat? #2
asd1
24.10.18 19:07

ne

hodnocení

0x

Dobrý den, jsem sice stavař, u nás je to pohled, řezy a půdorys, používáme jiné značky, ale to je nepodstatné. To, co tam máš, je naprosto jednoduché, jen uvažuj, nevím jen, z jaké strany mají strojaři nárys. Podle mě tam chybí i kóta, možná ji zacláníš tím stínem ruky a vůbec.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]