Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Vyuční list elektro - Brno nebo okolí

Od: ujsaa odpovědí: 6 změna:

Dobrý den všem,

potřeboval bych si udělat vyuční list v oboru elektro nějakou zkrácenou formou (externě)

Neznáte školu v Brně nebo okolí, nebo někoho, kdo by byl kompetentní poradit kde, co a jak? Našel jsem jednu školu v Praze, ale 3x týdně dojíždět do Prahy se mi zdá s mým zaměstnáním naprosto nereálné. Klidně bych zvládl Olomouc, Prostějov, Hodonín, Jihlavu ( do 100km od Brna )

Děkuji předem za odpovědi

Jan

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

lidus*
hodnocení

0x

Vím, že pokud máte 5 roků praxe tak se výuční list dělá na sš služeb v oboru kuchař, číšník za 2 roky a platí se cca 8000kč. Určitě pokud vznesete dotaz přímo na elektro školy tak to některé realizují.

ujsaa
hodnocení

Dekuji, zkusim to.

fidonet*
hodnocení

0x

Co je to zkrácená forma? Myslíte jako diplom v Plzni? Elektro je dost složité a udělat ho za rok je asi dost nereálné. Jakou máte 5 let praxi? V podávání šroubováků? Protože předpokládám, že v samostátné elektro práci, byste asi praxi mít neměl, když nemáte kvalifikaci. ...

.. NO ale pojd´me do reality. U nás taky jeden iránec, zapojoval světla a zásuvky, a občas to i zvládl. Praxi stejně nikde asi nebudete moc přiznávat. K té škole : Když chcete maturitu musíte udělat 3 roky nastavbu s tím, že již máte vyuční list. Pokud chcete vyuční list, tak musíte absolvovat učiliště, ale pochybuji, že to bude nějak extrémně zkrácené. Věřím, že přímo v Brně bude několik učilišt s oborem elektro. Na ostravsku je jich hodně moc ... Zavolejte na jakékoli telefonní číslo , které vygooglujete. Hledejte v Brně a elektro obory, určitě dostanete výběr možností ...

Přeji uspěšné studium!

ujsaa
hodnocení

Fidonete, praxi opravdu mám a ne jenom podáváním šroubováků.. Maturity mam dvě a VOŠ ukončenou diplomkou. Jenom potřebuji papír na elektro - stačí vyuční list. Elektrotechniku jsem měl na průmce, ale nebyl to můj obor a z elektrotechniky jsem ani nematuroval. Navíc, elektronika byla vždy můj velký koníček. Stavěl jsem tunery, zesilovače, elektronkové zesilovače..., opravoval TV, video, kazeťáky, CD, DVD, pulzní zdroje, stavěl antény, pásmové propustě a zádrže, předělal doma a známym elektriku z TN-C na TN-S s proudakama - pak změřeno revizním technikem a nikdy nebyl žádný problém ;)

Myslím, že tomu rozumím, jenom ten papír by se hodil...

Díky ale za odpověď, zagoogluju a uvidím.

lidus*
hodnocení

0x

Pokud máte maturitu jinde, nestačil by rekvalifikační kurz?

ujsaa
hodnocení

MoznA by stacil rkvalifikacni kurz.. Kde se mam ale na to poptat? *bzum* Jsem, pokud mne nekdo nedokope do studia - trotl... :). Jinak problem, kdyz nemam praci hotovou na 100% - neodjedu.. :)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]