Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Báseň správný význam

Od: joudis* odpovědí: 5 změna:

Potřebuji poradit. Báseň Jiří Žáček Vypátrejte tiskařského šotka

Na vše jsem přišel jen řádek: žere misku zločinu ...nemohu dát do kupi. Porádí někdo?

Kláda sedum za vinu

žeremisku zločinu =

Správně: klade se mu za vinu ...a misku nedám ...snad místo m je t a přidá se nu a tím tisknu ale dál nevím ale mělo by končit na u ať je rým

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

72mona3*
hodnocení

4x

...že je mistr zločinu? M.

doplněno 16.10.18 21:30:

@bimbam *palec*

hodnocení

2x

...že je mistr zločinu.

doplněno 16.10.18 21:45:

Mono: Abych nenašla tiskařského šotka! Mám dvacetiletou praxi, darebačíval v mých textech hodně :).

Snad jsme moc nenarušiily zásadu nepománat s domácími úkoly. Pokud tazatel opravdu našel v básničce všechny chyby, tak tu poslední, asi opravdu nejtěžší, má od nás jako malý dárek.

joudis*
hodnocení

No právě to je ta BÁSEŃ od Jiřího Žáčka Vypátrej tiskařského šotka ...je to právě divně napsané Nechci ji tady celou opisovat dá se dohledat. Jen potřebuji správný význam jak má být ..tot vše já jí nepsal, dle mě je to také blbost ale je to DÚ Asi tak.

joudis*
hodnocení

Tak jsem to dal ...

žere misku zločinu ...že je mistr zločinu

Kdyby někdo měl za úkol Čítanka 7 třída ...jinak na ostatní se dá přijít snáze, ale ono i toto když na to koukám není tak složité, jen jsem to jinak pochopil oč má jít.

hodnocení

0x

[ Obsah příspěvku byl skryt moderátorem @kapkanadeje z důvodu porušení pravidel poradny. ]

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]