dobrý den, potřebovala bych celkem rychle sehnat seriál Prumernakovi s anglickými titulky. Na ulož.to je hrozný překlad. Nejlépe bych potřebovala 2 serii. Všimla jsem si, že pan asi před týdnem též jsem psal o tomto seriálu. Já ho nikde nemohu najít. A když najdu samotné titulky tak nejdou použít. Nemáte náhodou někdo je stažené nebo nevíte kde bych je mohla na 100%
Ahoj, poradím ti legální cestou. Všechny díly Průměrňáků, včetně těch, co ještě nebyly v TV můžeš zadarmo sledovat v EN a CZ na HBO GO v super kvalitě. Stačí, když se zaregistruješ, vyplníš údaje, včetně platební karty, a pak v nastavení zrušíš předplatné, tím dostaneš měsíc sledování veškerého obsahu zdarma a po měsíci se předplatné zruší a ty nezaplatíš ani korunu hbogo.cz/...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.