Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kam na SŠ pokud bych chtěla na psychologa?

Od: kiki* odpovědí: 6 změna:

právě jsem v 9. třídě a máme se rozhodovat kam na SŠ, ale já nevím jestli jít na SŠ, nebo na gympl pokud budu chtít studovat na VŠ psychologii.

Na jakou SŠ bych měla jít?

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

5x

psychologie se studuje na VŠ, šla bych na gympl, to je přípravka na vysokou.

iz*
hodnocení

2x

Na vysokoškolské studium připraví nejlépe gymnázium. Na každý obor včetně psychologie.

Já bych jen doplnila, znáte to rčení, že na psychologa studuje ten, kdo sám nejvíce potřebuje pomoci a řeší to touto formou? Psychologů je dnes jako máku , ale taky je jen minimum těch, co opravdu pomohu. Já osobně znám 3, kteří měli velké ideály a dnes dělají asistenty postižených dětí na škole, protože nenašli uplatnění.

lidus*

Sisi znám jednu co pracuje jako vychovatelka v družině, práci svého oboru by sehnala jen u romů. Ale neberme mladé studentce iluze, než-li ona dostuduje, bude všechno jinak.

iz*

@Sisi,

jak Vaše "hláška" souvisí s mou radou?

A co radíte tazatelce?

katerinka
hodnocení

0x
Ja chodim na zdravku a myslim ze to by te na psychologa pripravila nejlepe ale je to muj nazor

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]