Nejste přihlášen/a.
Promiň, ale tohle je moc teoretická otázka na konkrétní odpovědi. Pod pojmem poměrně náročná škola si představím tak akorát medicínu nebo mat-fyz a u obou škol by rady byly jiné.
Možná sis toho na sebe prostě navalila moc - těžká škola, praxe, možná i nějaká brigáda, abys pomohla rodině z dluhů? Jediné, co mě tak napadá je zařídit si individuální studium a rozložit si poslední ročník na dva. Budeš tak mít víc času na všechno.
Tvá věta: Je pravdou,že mi rodina,kantoři i známí vždy říkali,že ze mě nikdy nic nebude a vyzdvihovali na co nemám. mě osobně trošku děsí, to by neměl říkat nikdo nikomu, takhle se jen sráží sebevědomí. Možná by ti pomohlo si sebevědomí spravit. Sebevědomí lidé pak své vědomosti lépe prodávají a mají tak i lepší studijní výsledky.
Já vám odpovím krutě a asi mě smažou, ale hovoří ze mně vlastní zkušenosti. Vyse´´´´se na rodinu, kkterá vás nejen blbými řečmi stahuje dolů, školu zatím, opakuji zatím, ukončete a jděte do práce. časem si školu doděláte, ale zatím to nechte být. Oni vám to dosažené započítají. Hlavně pryč od lidí, kteří vás stahují dolů.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.