Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Status studenta

Od: lula odpovědí: 4 změna:
Dobrý den, mám možná stupidní dotaz, ale četla jsem, že se to tak dá udělat, ale jen nevím jak.
Potřebovala bych nutně status studenta kvůli pojištění, tudíž denní studium, ale abych tam nemusela chodit, protože jsem v zahraničí.
Napadlo mě, že bych se zapsala na nějaké studium, když budu na návštěvě doma a nechodila tam, ale to by znamenalo, že by to bylo pouze na pár měsíců, já bych to potřebovala do konce šk. roku.
Děkuji :)

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

skola
hodnocení

0x

Přesně jak píšete. Podvod se studiem zde v ČR by trval pouze pár měsíců. Jste invalidní, že v zahraničí nemůžete pracovat? Pokud by váš výmysl šel uskutečnit, tak neplatíme pojištění NIKDO. A já nemám sebemenší chuť takovým lidem přispívat, což bohužel musím.

iz*
hodnocení

0x

Nedá se to "udělat"nijak. Status studenta mají logicky jenom studenti a s podváděním Vám tady nikdo pomáhat nebude.

Příště by bylo dobré si před vložením otázky přečíst zdejší pravidla.

! Pravidlo Z7: je zakázáno poskytovat návod k páchání trestných činů nebo nečestnému (podvodnému) jednání a také nelegálního šíření softwaru, autorských děl atd.

hodnocení

0x
Jak už tu píšou ostatní, to, co chcete, je podvod. A prošlo by vám to tak na měsíc nebo dva, než by vás za vaši nepřítomnost vyhodili. Pokud jste v zahraničí a nemůžete tam pracovat, aby jste byla pojištěná tam, budete to muset hradit zde.
Možná bychom vám mohli poradit i lépe, ale chtělo by to více informací (o jaký stát se jedná, co tam přesně děláte a jak dlouho tam budete).

ivanka*
hodnocení

0x

Napadá mě pouze nějaká soukromá VOŠ, za tu se ale platí.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]