Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Strach ze školy

Od: tali odpovědí: 2 změna:

Ahoj, šla jsem do nove školy (prváku) a kvůli tomu jsem se i přestěhovala k tete jenže už 4 dny brečím ze stresu že jsem jinde a jinam jdu přítel mě nedokaze utesit . . nevím už jak si pomoc abych se toho zbavila mám strach z nových lidí. . . A kvůli tomu tam nechci chodit. . . Nejake rady? Dekuji

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

Zdravím. Nebojte se, musíte to překonat. Nové lidi budete potkávat všude a budete si muset zvykat. Druzí jsou na tom třeba stejně. Máte obavy z neznámého, ale ten stres pomalu přejde a pokud ne, pak by to možná chtělo promluvit si s psychologem.

hodnocení

0x

První dny v neznámém prostředí úplně běžně působí stres. Stres je přirozená reakce našeho těla, která původně vznikla, aby nám pomohla, a proto bychom se na stres měli snažit dívat tímto způsobem. Stres je emoce, která se nám snaží pomoci. Důležité však je udržet si míru stresu v únosné míře, abychom se nestali jeho otroky.

Stres musíme porazit! A čím nejlépe? Smíchem :)

Zkus si najít odlehlé místo a zvednete ruce nad hlavu, jako byste zrovna vyhráli olympiádu, začnete snožmo skákat na místě a vydržíte to po dobu jedné minuty. Ano, už chápete, proč je lepší si najít odlehlé místo, protože pokud vás někdo uvidí, tak mu jen těžko budete vysvětlovat, co děláte... Funguje to. *tanec*

studenta.cz/...

*placni*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]