Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Rozdílové zkoušky na SŠ - dá se odvolat?

Od: chodec99 odpovědí: 1 změna:
Dobrý denJsem studentem teď již druhého ročníku střední školy na oboru Obchodník (66-41-L/01) a rozhodl jsem se přestoupit na jinou střední školu konkrétně na obor Obchodní akademie (63-41-M/02). Byla mi proto určena přestupová zkouška o rozsahu 7 předmětů kterými byly český jazyk, písemná a elektronická komunikace(PEK), matematika, dějepis, zeměpis, anglický jazyk a ekonomika. Všemi zkouškami jsem prošel až na ekonomiku. Poté mi bylo řečeno ať se ozvu zástupci ředitele v pondělí 3.9. a budu informován o konečném rozhodnutí. Proto nevím jak nyní postupovat, dá se proti rozhodnutí nějakým způsobem odvolat? A mám 3.9. nastoupit na původní školu (tam jsem studium prozatím neukončil) a nebo se mám dostavit na Obchodní akademii s tím že bych měl čekat na další pokyny od zástupce?

1 odpověď na otázku
Řazeno dle hodnocení

iz*
hodnocení

1x

Nechal jste si to hodně na doraz. (-:

Podle mne byste měl nastoupit do své stávající školy a po skončení informačního dne (první den se učit nebude) se ozvat zástupci ředitele OA. Teprve potom se rozhodnete, jak dál.

Překvapila mne zkouška z češtiny a matematiky → na stávající škole tyto předměty nemáte? Rozdílové zkoušky by se měly skládat jenom z předmětů, které žák na původní škole neměl.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]