Nejdulezitejsi je ztravotni hledisko. Vygooglujte si - test skolnich batuzku. Najdete tam dost odkazu pro spravne rozhodnuti. R.
sebod*
Ano.Raadek má pravdu. Dnešní baťůžky - to je něco jiného, než kdysi. Většinou se tvaru zad přizpůsobí lépe, než aktovka. Nakonec když jdu na tůru, tak taky neuvažuju, zda batoh nebo aktovku
Batohy bývají pro záda drobnějších školáčků moc dlouhé, aktovky na šíř sedí lépe. Chce to ale rozhodně vyzkoušet. Do aktovky se musí vejít několik pracovních sešitů, desky na písmenka a číslice, pouzdro, svačina a pití - je fajn, když má na to aktovka speciální přihrádky.
topgal.cz/... Mrkněte tady.Taky jsem se rozhodovala a pak jsem si řekla že než investovat do aktovky kterou dcera ani nevím jestli by nosila protože přeci není moderní a všichni mají batohy tak jsem koupila školní batoh,to už jsou batohy dělané podle věku,mají vyztužená záda a ostatní ze zdravotního hlediska dobré vlastnosti.Jsem velice spokojená,i dcera.
Dnes už dělají batůžky s vyztuženými zády. A taky jsou tašky na kolečkách. Děti, které chodí kolem mě do školy je mají a tváří se spokojeně. Vlastně malé holčičky.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.