Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak co nejrychleji a nejsnadněji dostudovat t

Od: adraj odpovědí: 10 změna:
Dobrý den, jsem zaměstnaný člověk středního věku. Vzdělání mám bakalářské a nyní můj zaměstnavatel na mém pracovním místě požaduje magistra. Mohu začít studovat nebo ukončit pracovní poměr. Jak co nejrychleji a nejsnadněji dostudovat jakýkoliv magisterský obor. Většina vs nemá navazující obor na mého bakaláře a magistra bych musel studovat pětiletého, což již s ohledem na věk nedával. Jsem schopen akceptovat dvouleté studium. Pořadí té někdo na jaké škole lze dostudovat bez ohledu na me bakalářské zaměření? Díky za odpověď.

10 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

Jen jsem se zkusila podívat - do hloubky jsem nepátrala, to budete muset sám. Ovšem některé obory jsou dost neuvěřitelné:

mup.cz/...

fes.upce.cz/...

frrms.mendelu.cz/...

htf.cuni.cz/...

muni.cz/...

Komu dnes záleží na oboru? stačí papír...

Já vím - však tazateli taky jen "schází ten magistr". Říkala jsem si, že ten poslední odkaz by mohl být to pravé ořechové.

hodnocení

1x

Zkuste se poptat také na soukromých vysokých školách. Platí se sice školné, ale požadavky nebývají nějak vysoké. Mívají hlavně dálkové nebo distanční studium. Dobré při práci

terezinka
hodnocení

0x

Dobrý den, mohl byste nám sdělit, jaký bakalářský obor máte vystudovaný? S touto informací Vám jistě snáze poradíme.

adraj
hodnocení

Dobrý den, děkuji za odpověď. Jsem vystudovaný vychovatel - obor Pedagogika volného času se zaměřením na tělovýchovu a sport. Rok ukončení bakalářského studia 2008 - při zaměstnání. Střední školu jsem ukončil v roce 1996 a to Střední ekonomickou školu s oborem obchod a služby, zaměření bankovnictví. Potřeboval bych vystudovat nějakého magistra, který není zase tolik těžký a je jen na dva roky jako navazující studium na bakaláře. Myslím, že zvládám vše, ale problém mám s matematikou a cizím jazykem. Některé VŠ prý umožňují navazující magisterské studium na jakéhokoliv bakalaře a jiné jen na stejné zaměření. Pracoval jsem jako vychovatel ve školní družině a suploval na 1. i 2. stupni ZŠ. Od loňského roku se vrátila vychovatelka z mateřské a já začal učit TV a informatiku na 2 stupni ZŠ. Nejsem kvalifikovaný. Pokud budu mít jakéhokoliv magistra, mohu si dodělat 9.-ti měsíční kurz celoživotního vzdělávání a budu kvalifikovaný pro 2 stupeň ZŠ a SŠ. Bohužel mi k tomu schází ten magistr.

Díky za radu. Jarda

rigel

To je zajímavé. Mohu se zeptat - znamená to, že s ukončeným VŠ vzděláním - např. ekonomickým , pokud si dodělám ten devítiměsíční kurz, mohu učit na druhém stupni ZŠ?

adraj
Ano, jakékoliv magisterské vzdělání a následně 9-ti měsíční kurz na ccv a jste kvalifikovaný učitel.

brezina
hodnocení

0x

Mohl bych znát náplň vaší práce?Já jen ze zajímavosti jestli vaše práce opravdu potřebuje magistra.

krtek66

v tom školství je to furt domotané...na vychovatele asi magistra nepotřebuje, ale na učení už jo

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]