Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, mohl byste nám sdělit, jaký bakalářský obor máte vystudovaný? S touto informací Vám jistě snáze poradíme.
Dobrý den, děkuji za odpověď. Jsem vystudovaný vychovatel - obor Pedagogika volného času se zaměřením na tělovýchovu a sport. Rok ukončení bakalářského studia 2008 - při zaměstnání. Střední školu jsem ukončil v roce 1996 a to Střední ekonomickou školu s oborem obchod a služby, zaměření bankovnictví. Potřeboval bych vystudovat nějakého magistra, který není zase tolik těžký a je jen na dva roky jako navazující studium na bakaláře. Myslím, že zvládám vše, ale problém mám s matematikou a cizím jazykem. Některé VŠ prý umožňují navazující magisterské studium na jakéhokoliv bakalaře a jiné jen na stejné zaměření. Pracoval jsem jako vychovatel ve školní družině a suploval na 1. i 2. stupni ZŠ. Od loňského roku se vrátila vychovatelka z mateřské a já začal učit TV a informatiku na 2 stupni ZŠ. Nejsem kvalifikovaný. Pokud budu mít jakéhokoliv magistra, mohu si dodělat 9.-ti měsíční kurz celoživotního vzdělávání a budu kvalifikovaný pro 2 stupeň ZŠ a SŠ. Bohužel mi k tomu schází ten magistr.
Díky za radu. Jarda
To je zajímavé. Mohu se zeptat - znamená to, že s ukončeným VŠ vzděláním - např. ekonomickým , pokud si dodělám ten devítiměsíční kurz, mohu učit na druhém stupni ZŠ?
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.