Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak se dostat na Masarykovu univerzitu?

Od: nika01* odpovědí: 9 změna:

Ráda bych se zeptala některých studentů fakulty sociálních studií, jak se jim podařilo dostat se na tuto fakultu. Připravovali jste se nějak na test OSP a ZSV? Z jaké školy jste se hlásili? Jaký percentil jste dosáhli? Myslíte si, že je reálná šance dostat se na tuto fakultu z Obchodní akademie? Jaké kurzy by jste mi doporučili navštívit? Přednostně mě zajímá obor mediální sutdia a žurnalistika. Mockrát děkuji

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

raadek*
hodnocení

0x
Ahoj Moniko. Ses to ty? To by byla pecka! Jestli se ti to bude hodit, mohla by si prijit v nedeli ve 13:30? Zkus diskusni forum MU nebo jinych VŠ s podobnym zamerenim. R.
nika01*
hodnocení

nejsem Monika, takže asi nepřijdu :D

raadek*
To by byla opravdu velka nahoda, ale ty fora VŠ vyzkousejte. Urcite vam tam poradi. R.
nika01*
hodnocení

když já nevím kde ty fóra hledat...vždycky to chce abych se tam přihlásila...

raadek*
A co lide.cz - forum: vysoke skoly
nika01*
hodnocení

A ty jsi na nějaké výšce? :)

raadek*
Jsem v letech tveho otce a odumrelo mi uz spoustu mozkovych bunek, takze se na MU radeji hlasit nebudu, ale preju ti at se tam dostanes. R.
nika01*
hodnocení

Dneska je moderní studovat v každém věku :)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]